Συγκλονίζει η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου: «Έχω καρκίνο και δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ» (βίντεο)

Οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία που να μπορεί να κάνει
Συγκλονίζει με την εξομολόγηση της η γνωστή δημοσιογράφος στον χώρο του αυτοκινήτου και του μηχανοκίνητου αθλητισμού Αριάδνη Γερασιμίδου. Η ίδια ανέβασε ένα βίντεο στο YouTube αποκαλύπτοντας ότι εδώ και τέσσερα χρόνια δίνει μάχη με τον καρκίνο, ενώ πριν λίγες ημέρες οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία που να μπορεί να κάνει. «Δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ», ανέφερε στο βίντεο.
Η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι αρχικά είχε γίνει λάθος διάγνωση για την υγεία της, γεγονός που καθυστέρησε την θεραπεία της για επτά μήνες.
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της δημοσιογράφου:
«Ήμουν στο νοσοκομείο την προηγούμενη εβδομάδα και έβλεπα στο GNTM και άκουσα τη Ζενεβιέβ να λέει κάποια στιγμή ότι “η ειλικρίνεια είναι δύναμη”, με αφορμή μία κοπέλα που είχε χάσει τα μαλλιά της. Ξεκίνησα να κλαίω και αποφάσισα να κάνω αυτό το βίντεο. Σκεφτόμουν καιρό να κάνω αυτό το βίντεο», είπε η Αριάδνη Γερασιμίδου.
«Έχω καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια παρά κάτι. Σχεδόν κανένας δεν το γνωρίζει. Δεν φαίνεται τόσο εμφανισιακά. Επί τέσσερα χρόνια είναι κάτι το οποίο ο οργανισμός μου ανταπεξέρχεται πολύ καλά. Πριν λίγες μέρες όμως, μετά από σειρά χημειοθεραπειών, μου ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία, δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ. Νομίζω ότι όποια παρενέργεια υπάρχει από τις χημειοθεραπείες, την έχω περάσει. Ο καρκίνος που είχα ήταν στο παχύ έντερο. Ήταν επί επτά μήνες λάθος διάγνωση γιατρού με αποτέλεσμα να κάνει μεταστάσεις. Αυτό που θέλω να σας πω είναι να παίρνετε πάντα δεύτερη και τρίτη γνώμη…».
Δείτε το βίντεο:
Ολες οι Ειδήσεις
- Εμμανουήλ Καραλής: Νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 6.08μ και τέταρτη επίδοση όλων των εποχών στο επί κοντώ (βίντεο)
- Ελένη Φουρέιρα: Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της με τον γιό της και τον Αλμπέρτο Μποτία
- Έρχεται το νέο baby Fiat Panda – Ποια θα είναι η τιμή του
- Παλαιό Φάληρο: «To μωρό δεν ήταν ζωντανό, μπήκα στη θάλασσα, περπάτησα όσο πατούσα και το άφησα», η κυνική παραδοχή της μητέρας για την 3χρονη
- Άντζελα Δημητρίου: Οι φωτογραφίες από το πάρτι της εγγονής της για τα γενέθλια της
- To «Βήμα της Κυριακής»
- Σοφία Καρβέλα: Η αντίδραση της σε κακόβουλο σχόλιο ότι μοιάζει «με πρεζόνι γυφτάκι»
- ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η κυβέρνηση μετατρέπει τα κολλέγια σε ΑΕΙ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook