«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Και ενώ είναι σίγουρο ότι η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα δώσει και πάλι το παρόν στα δικαστήρια , θεωρείται απίθανο να εμφανιστεί η κατηγορούμενη η 36χρονη Έφη Κακαράτζουλα, η οποία της επιτέθηκε με το βιτριόλι, στην είσοδο της πολυκατοικίας στην Καλλιθέα όπου της είχε στήσει καρτέρι.

Αντίθετα σήμερα το μεσημέρι , εμφανίστηκε στην Εισαγγελία Εφετών ο φερόμενος ως συνεργός της 36χρονης Έφης Κακαράτζουλα.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «T- Live», στον ALPHA ο άνδρας που φέρεται ως συνεργός στην υπόθεση με το βιτριόλι εμφανίστηκε με τον δικηγόρο του στην εισαγγελία και ζητά να καταθέσει.

Ο άνθρωπος αυτός παρότι φέρεται να προκύπτει μέσα από συνομίλες της κξατηγορούμενης μετά την ‘άρση του τηλεφωνικού της απορρήτου, μέχρι σήμερα δεν έχει εξεταστεί από τις αστυνομικές ή τις δικαστικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας αυτός θέλει τώρα να καταθέσεις και μάλιστα από την Εισαγγελία Εφετών όπου πήγε σήμερα με το δικηγόρο του τον παρέπεμψαν στην γραμματεία του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου , ενώπιον του οποίου θα συνεχιστεί αύριο η δίκη.

Δεν αποκλείεται σύμφωνα με τον ALPHA αύριο ο ίδιος ή ο δικηγόρος του να προσέλθουν στο δικαστήριο και να ζητήσουν την εξέταση του,  ενώπιον δικαστών και ενόρκων.

Δείτε το βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook