Ως μια «δυνάμει δολοφόνο», μια «ηρωίδα του κακού», η οποία ευχαριστιέται την πράξη της, χαρακτήρισε την κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα MEGA.

«Μη σας κάνει εντύπωση τίποτα από όλα αυτά. Υπάρχει μια διαταραχή στην προσωπικότητα της δράστιδος που λέγεται αντικοινωνική διαταραχή. Δεν θεραπεύεται. Είναι διαταραχή με βίαιο χαρακτήρα, καθόλου συναίσθημα, ενοχής ή τύψεις. Είδα στην κατηγορουμένη αυτό που περίμενα. Μια ηρωϊδα του κακού, μια εν δυνάμει δολοφόνο, έναν άνθρωπο που κάποια στιγμή θα έφτανε στο κακό και έφτασε» σχολίασε ο ειδικός, σχετικά με την στάση της δράστιδος στην χθεσινή δίκη.

«Βλέπει την Ιωάννα και ευχαριστιέται. Είναι ευχαριστημένη για αυτό που έχει κάνει. Γιατί είναι δημιουργημένη να κάνει το κακό και να το ευχαριστιέται, και δεν έχει καμία ενοχή. Ο φόβος της Ιωάννας είναι λογικός. Είναι ήδη με 90% αναπηρία. Φοβάται και για την ίδια της τη ζωή από τη στάση της κατηγορουμένης. Η κατηγορουμένη δεν σταμάτησε και δεν θα σταματήσει» πρόσθεσε ο ψυχίατρος.

Σύμφωνα με τον κ. Σούρα, ο φόβος της Ιωάννας ότι θα προσπαθήσει η κατηγορούμενη να την αποτελειώσει όταν αποφυλακιστεί είναι δικαιολογημένος. «Ο δολοφόνος της διπλανής πόρτας, θα σκοτώσει, θα κάνει το κακό, οποιαδήποτε στιγμή στην ζωή του» έκανε λόγο για την γυναίκα που έριξε το καυστικό υγρό στην Ιωάννα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook