Ο ένας από τους δύο δικηγόρους της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας, μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Happy Day και αποκάλυψε την άγνωστη συνομιλία που είχε η Ιωάννα με την 37χρονη κατηγορουμένη σε μία από τις διακοπές της δίκης.

Ο κύριος Λύτρας ανέφερε χαρακτηριστικά πως η Ιωάννα Παλιοσπύρου πλησίασε την κατηγορουμένη, όταν απουσίαζαν δικαστές και δημοσιογράφοι.

«Κάποια στιγμή, σε μία διακοπή της συνεδρίασης, που είχε παραμείνει η κατηγορούμενη μέσα στην αίθουσα, η Ιωάννα με μεγάλη ψυχραιμία πήγε και της είπε “αφού δεν είναι κανένας τώρα εδώ, γιατί δεν μου λες ποιο ήταν το πρόβλημα”».

Η κατηγορούμενη δεν απάντησε και τότε η Ιωάννα ανέφερε «ήθελες να πεις ότι ξέρω γιατί το έκανες , όταν ήταν μέσα στην αίθουσα οι δημοσιογράφοι και οι δικαστές για να σε ακούσουν, τώρα που είμαστε μόνες γιατί δεν μου λες».

Ο Απόστολος Λύτρας μίλησε για τη στάση της κατηγορούμενης στο δικαστήριο, σχολιάζοντας με αρνητικό τρόπο, την απόφασή της να έρθει με μακιγιάζ και φτιαγμένα μαλλιά: «Η κατηγορούμενη εμφανίστηκε με μαλλί στην εντέλεια και βαμμένη για να δείξει στην Ιωάννα “κοίτα εμένα και κοίτα εσένα”», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook