Σοκ έχει προκαλέσει στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας η δολοφονία μιας 75χρονης γυναίκας από τον 78χρονο σύζυγο της.

Ο 78χρονος μετά τη δολοφονία της 75χρονης συζύγου του στο σπίτι τους Πόρτο Χέλι στην Αργολίδα φέρεται σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές ότι αυτοκτόνησε .

Οι αστυνομικοί βρήκαν κι ένα σημείωμα στο σπίτι της τραγωδίας όπου ο δολοφόνος και αυτόχειρας ζητά συγνώμη από τα παιδιά του.

Σύμφωνα με τον Αnt1, ο  78χρονος άνδρας κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε πως η γυναίκα του είναι νεκρή.”Εγώ είμαι ο υπαίτιος”, είπε στους αστυνομικπούς και αμέσως μετά φαίνεται ότι αυτοκτόνησε.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο, εντόπισαν το πτώμα της γυναίκας και στη συνέχεια βρήκαν και τον ηλικιωμένο, ο οποίος είχε κρεμαστεί.

Οι αστυνομικοί διερεύνησαν τους χώρους και διαπιστώθηκε πως ο θάνατος της ηλικιωμένης, η οποία αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας, καθώς έπασχε από Αλτσχάιμερ , ήταν ασφυκτικός.

Με βάση τα πρώτα στοιχεία, οι αρχές θεωρούν πως ο ηλικιωμένος σκότωσε τη σύζυγό του και αμέσως μετά έδωσε τέλος στη ζωή του. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι του ζεύγους βρέθηκε και ένα σημείωμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο της οικογενειακής τραγωδίας βρέθηκε ένα σημείωμα, με το οποίο ο 78χρονος φέρεται να εξηγούσε τους λόγους που αποφάσισε να αφαιρέσει τη ζωή της συζύγου του και να αυτοκτονήσει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook