Στη δίνη της κακοκαιρίας «Αθηνά» βρέθηκαν οι πυρόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας, με τους κατοίκους να είναι σε απόγνωση, καθώς βλέπουν τώρα και τις πλημμύρες να καταστρέφουν τις περιουσίες τους.

Σύμφωνα με το evima.gr η κακοκαιρία «Αθηνά» σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα της στη Βόρεια Εύβοια,  με πλημμύρες από τα Βασιλικά του δήμου Ιστιαίας Αιδηψού και τις περιοχές Αχλάδι , Κοτσικιά και Αγία Άννα στο δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.

Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί στο δήμο» είπε χαρακτηριστικά στο evima.gr ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας. «Πλημμύρισαν τα πάντα. Στο Αχλάδι, την Κοτσικιά και την Αγία Άννας όλο το βράδυ προσπαθούσαμε να βγάλουμε τον κόσμο από τα πλημμυρισμένα σπίτια».

Ο αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης μιλώντας στο evima.gr δήλωσε: «Δεκάδες τα πλημμυρισμένα σπίτια, καταστρωμένοι δρόμοι στο επαρχιακό δίκτυο από Ελληνικά προς Αγία Άννα και επειδή υπάρχει κίνδυνος από πλημμυρισμένα ρέματα θα κοπεί η κυκλοφορία. Οι δυο Δήμοι έχουν υποστεί μεγάλη καταστροφή και ξεκινάμε σε πρώτη φάση τον καθαρισμό στο επαρχιακό και δημοτικό οδικό δίκτυο.
Στο Ψαροπούλι επίσης είπα ο δεκάδες τα πλημμυρισμένα σπίτια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook