Απίστευτο: Άνδρας κυνηγούσε με τσεκούρι τον αδελφό του – Σε πάρκο στο Κερατσίνι γεμάτο παιδιά

Τρόμο στο Κερατσίνι σκόρπισε ένας άνδρας που κυκλοφορούσε μέρα-μεσημέρι στο πάρκο Σελεπίτσαρι κρατώντας τσεκούρι!
Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρες έτρεχε σε ένα χώρο γεμάτο παιδιά, επειλώντας έναν άλλο άνδρα.
Όπως έγινε αργότερα γνωστό, πρόκειται για δυο αδέρφια, τα οποία είχαν λεκτική διαμάχη, η οποία κατέληξε σε κυνηγητό με… τσεκούρι!
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 65χρονος κατάφερε να απωθήσει τον 60χρονο αδερφό του με ένα πλαστικό τραπέζι και δεν κατάφερε να τον τραυματίσει.
Μια μητέρα, η οποία βρέθηκε στο σημείο με τα δύο παιδιά της, περιέγραψε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα” τον τρόμο που έζησε. “Μας είπαν ότι ένας άνδρας έχει χτυπηθεί. Τρέχαμε να μαζέψουμε τα παιδιά, τα οποία δεν καταλάβαιναν τι έχει συμβεί” είπε χαρακτηριστικά.
Ο δράστης παραμένει ασύλληπτος.
Ολες οι Ειδήσεις
- Το Ιράν εξαπολύει νέο κύμα πυραύλων κατά του Ισραήλ, καθώς η ισραηλινή αεροπορία χτυπά στόχους στην Τεχεράνη
- Σύνεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε κατώτατο μισθό 3.500 ευρώ – “Φοβόμαστε να πούμε τις αλήθειες” (βίντεο)
- Ο Τζόκοβιτς παίρνει golden visa και έρχεται μόνιμα στην Ελλάδα
- O «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
- Μινεσότα: Δολοφονήθηκαν βουλευτής των Δημοκρατικών και ο σύζυγος της -«Πολιτικά υποκινούμενη επίθεση» – Λίστα με 70 στόχους έχει ο δράστης
- 5ο συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ – Αιχμές Παππά κατά Τσίπρα για ενδεχόμενο νέου κόμματος: «Με ποιο πρόγραμμα; Άλλο; Ποσό διαφορετικό;»,
- Παπανώτας για Καραβοκύρη: «Όποιος είναι στην κοσμάρα του, να μην τα βάζει με μένα για να γίνει διάσημος» (βίντεο)
- Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Πούτιν για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και το Ουκρανικό
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook