Στο έλεος της κακοκαιρίας βρίσκονται εδώ και ώρες Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Η κακοκαιρία με τις δυνατές καταιγίδες και την υπερχείλιση των υδάτων έκοψε στα δύο την Εγνατία Οδό και εγκλωβίστηκαν δεκάδες οδηγοί, σύμφωνα με το thes.gr.

Η κυκλοφορία είχε διακοπεί σε πέντε σημεία, ενώ κλειστή είναι και η εθνική οδός Θεσσαλονίκης – Καβάλας στο ύψος της Ρεντίνας.

Οι κάτοικοι έλαβαν, νωρίτερα, έκτακτη ειδοποίηση από την Πολιτική Προστασία για να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις σε Χαλκιδική, Λαγκαδά και Βόλβη.

Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο 380ο χλμ της Εγνατίας Οδού, στο ύψος της Ασπροβάλτας (ρεύμα προς Θεσσαλονίκη και τα οχήματα εκτρέπονται προς την παλιά εθνική οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης), στο 14ο χλμ της επαρχιακής οδού Ρεντίνας-Λαγκαδά δήμου Βόλβης, στην επαρχιακή οδό Λαγκαδά-Βόλβης, ύψος Ευαγγελισμού δήμου Βόλβης, στο 90ο χλμ. της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη και στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας, από τον κόμβο Αεροδρομίου έως τον κόμβο Ρυσίου.

Η συνεχής βροχόπτωση των τελευταίων ωρών προκάλεσε την υπερχείλιση των υδάτων. Βρήκαν διέξοδο στο δρόμο με αποτέλεσμα να γίνει απροσπέλαστος ο δρόμος Θεσσαλονίκης-Καβάλας.


Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Αστυνομία και Πυροσβεστική έφτασαν στο σημείο. Η κίνηση έχει διακοπεί με αποτέλεσμα οι οδηγοί να εγκλωβιστούν και περιμένουν περίπου δύο ώρες.


Ο μεγάλος όγκος των υδάτων έχει θέσει την Τροχαία και την Πολιτική Προστασία σε επαγρύπνηση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook