Γλυκά Νερά: Με λίγους καλεσμένους βαφτίστηκε η μικρή Λυδία στη Αλόννησο
Σε στενό οικογενειακό κύκλο και υπό άκρα μυστικότητα, έγινε η βάφτιση της μικρής Λυδίας, της κορούλας της Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά.
Στη βάφτιση παραβρέθηκαν και οι γονείς του πιλότου που δολοφόνησε την Καρολάιν στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.
Το μυστήριο τελέστηκε στο εξωκκλήσι του Κοιμητηρίου Αλοννήσου, απέναντι από το πατρικό σπίτι της οικογένειας Κράουτς και μόλις πέντε μέτρα μακριά από τον τάφο της άτυχης γυναίκας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thenewspaper.gr, η βάπτιση έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο -καθώς παρευρέθηκαν περίπου 50 άνθρωποι.
Όπως αναφέρει το TheNewspaper.gr βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στην Αλόννησο για το μυστήριο, όμως σεβόμενο την επιθυμία της οικογένειας δεν δημοσιεύει φωτογραφικό υλικό.
Οι τρείς νονοί
Οι νονοί της μικρής Λυδίας ήταν τρεις και επιλέχθηκαν συμβολικά από τη γιαγιά της. Πρόκειται για τον Σωτήρη, τη Φαίδρα και τη Ναυσικά. Και τα τρία νεαρά παιδιά υπήρξαν συμμαθητές της δολοφονημένης γυναίκας και σήμερα σπουδάζουν σε διάφορες περιοχές της χώρας. Όμως τους ενώνει η αγάπη τους για την Καρολάιν, αλλά πλέον και μία ευθύνη να μεγαλώσουν με αρχές και να βρίσκονται κοντά σε κάθε δυσκολία στην μικρή που άφησε πίσω της η φίλη τους. Και οι τρεις διαμένουν μόνιμα στο νησί της Αλοννήσου και θα προσπαθήσουν να καλύψουν κάθε κενό που άφησε στη ζωή της Λυδίας ο χαμός της μητέρας της.
Σύμφωνα με πληροφορίες δεν κυκλοφόρησε προσκλητήριο, αλλά το κάλεσμα έγινε τηλεφωνικά από την ίδια τη Σούζαν. Αμέσως μετά την τελετή, ακολούθησε γεύμα σε ταβερνάκι της Χώρας της Αλοννήσου.
Παρόντες και οι γονείς του πιλότου
Παρόντες στην τελετή βάπτισης ήταν και οι δύο γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, οι οποίοι βρίσκονται κοντά στην εγγονή τους, διαχωρίζοντας τη θέση τους από τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο.
Το τελευταίο διάστημα, βρίσκονται συνεχώς στο νησί, στο σπίτι που διατηρούν, στο νότιο τμήμα της Αλοννήσου, προκειμένου να βλέπουν το εγγονάκι τους, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, αλλά και πέρα από αυτή, αφού διατηρούν καλές σχέσεις με την χαροκαμένη οικογένεια της Κάρολαϊν.
Πηγή: www.thenewspaper.gr
Ολες οι Ειδήσεις
- ΑΕΚ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-3: Άγγιξε το όνειρο, αλλά ο Βαλβέρδε στο 92΄της έκοψε το χαμόγελο
- «Αν δεν είναι δική μου, δεν θα είναι κανενός»: Ηλικιωμένος στην Κολομβία σκότωσε με μαχαίρι 23χρονη γιατί τον απέρριψε ερωτικά – Σκληρό βίντεο
- Σάκης Τανιμανίδης: Οι φωτογραφίες μόνο με εσώρουχο – «Είπα να ακούσω το κοινό μου»
- Ρεν – Ολυμπιακός 0-0: Ευρωπαϊκό μέταλλο για οκτάδα!
- Ο Βανς μετά την ήττα: «Ο πόλεμος είναι ο λόγος που χάσαμε τις εκλογές» – Εξηγεί γιατί οι ψηφοφόροι τους γύρισαν την πλάτη
- Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Ισχυρό ελληνικό αποτύπωμα και ιστορικές πρωτιές για γυναίκες και εκπροσώπους μειονοτήτων
- Άγρια κόντρα κυβέρνησης – ΕΛ.Α.Σ. για τους Ποινικούς Κώδικες – Μαρινάκης: Ας πάρει τηλέφωνο τον Κοντονή ο Τσίπρας να τον ρωτήσει – ΕΛΑΣ: Πείτε μας ποιους τραπεζίτες ξεπλύνατε
- Ζωγράφου Πανεπιστημιούπολη: Σοβαρά επεισόδια με κουκουλοφόρους – Εισέβαλαν στο Μαθηματικό με μολότοφ, ξύλα και τσεκούρι – 3 τραυματίες (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook