Κακοποίηση από γυναίκα συγγενή του 8χρονου κοριτσιού από τη Ρόδο, φανερώνουν τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου, στο πλαίσιο της έρευνας που διέταξε η Εισαγγελία Ρόδου.

Όπως σημειώνει η Ροδιακή, οι εξελίξεις δείχνουν πλέον, ότι το παιδί αυτό που σήμερα βρίσκεται σε ασφαλή δομή πρόνοιας και αναρρώνει, κακοποιήθηκε με ανατριχιαστικό τρόπο, όταν γυναίκα συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας, θέλοντας τάχα μου να εξετάσει το κορίτσι που παρουσίαζε προβλήματα στα γεννητικά της όργανα και να διαπιστώσει αν βιάστηκε(!) χρησιμοποίησε το δάχτυλό της καταφέρνοντας έτσι να διαρρήξει εν μέρει τον παρθενικό υμένα του κοριτσιού!

Όλα αυτά καταγγέλθηκαν από τη μητέρα του κοριτσιού στην δεύτερη κατάθεση που έδωσε στους αξιωματικούς της ασφάλειας Ρόδου, ενώ η ίδια η γυναίκα – συγγενής που κατέθεσε στη συνέχεια, επιβεβαίωσε το ανατριχιαστικό αυτό γεγονός.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις που δόθηκαν στους αξιωματικούς της ασφάλειας Ρόδου, η γυναίκα που ανήκει στο ευρύτερο συγγενικό περιβάλλον της ανήλικης, φέρεται να είναι το άτομο που ευθύνεται για τον «τραυματισμό» που εντοπίστηκε στο ανήλικο κορίτσι και ο οποίος χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να πάρει χρήματα από τη μητέρα αλλά και τον παππού της 8χρονης.

Σε αυτό το συμπέρασμα, σύμφωνα με πληροφορίες φέρονται να κατέληξαν οι αρμόδιες διωκτικές αρχές μετά από ενδελεχή έλεγχο όλων των στοιχείων της υπόθεσης αλλά και συνεχής καταθέσεις από τους εμπλεκομένους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για τη γυναίκα στο κινητό της οποίας εντοπίστηκαν εξ αρχής οι φωτογραφίες της ανήλικης και οι οποίες – όπως αποκαλύφθηκε- είχαν ληφθεί προκειμένου με αυτές να «κερδίσει» κάποια χρήματα τόσο από την μητέρα του παιδιού όσο και από τον παππού.

Όλα ξεκίνησαν όταν διαπιστώθηκε ότι υπήρχε ερεθισμός (πιθανώς λοίμωξη) στην περιοχή των γεννητικών οργάνων της ανήλικης. Η μητέρα της συζήτησε το θέμα αυτό με τη γυναίκα – συγγενή της και η τελευταία την έπεισε όχι μόνο να την δει αλλά και να την «εξετάσει» και την ώρα εκείνη τράβηξε τις φωτογραφίες του ανήλικου παιδιού με το κινητό της.

Επίσης κατά την εξέταση που της έκανε εισχώρησε το δάκτυλο της (φορώντας γάντι) στον κόλπο του 8χρονου κοριτσιού, προκαλώντας της έτσι – σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες- μερική ρήξη του παρθενικού υμένα.

Η γυναίκα είπε στην μητέρα της ανήλικης πως έχει γίνει καταγγελία σε βάρος της στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και πως πρόκειται να της αφαιρέσουν τα παιδιά. Η ίδια δε προθυμοποιήθηκε να μεσολαβήσει σε μία γνωστή της που εργάζεται εκεί προκειμένου να «κλείσει» η υπόθεση. Για το σκοπό αυτό όμως θα έπρεπε να δώσει η μητέρα το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, κάτι που τελικά δεν έγινε καθώς δεν είχε τα χρήματα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Χρησιμοποιώντας τις ίδιες φωτογραφίες η γυναίκα – συγγενής φέρεται να σκόπευε να πάρει χρήματα και από τον παππού.

Η γυναίκα η οποία κλήθηκε από την αστυνομία και κατέθεσε, φέρεται να έχει παραδεχτεί ένα μεγάλο μέρος των παραπάνω γεγονότων, και κυρίως την ενέργεια που έκανε στο σώμα του 8χρονου κοριτσιού αλλά και τα λοιπά περί καταγγελιών.

Για όλα τα στοιχεία αλλά και τις εξελίξεις που έχουν σημειωθεί έχει ενημερωθεί η αρμόδια Εισαγγελέας Πρωτοδικών που χειρίζεται την υπόθεση και η οποία πρόκειται να δώσει «εντολές» για τις περαιτέρω ενέργειες που πρέπει να γίνουν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook