Ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 σήμερα το πρωί η αγόρευση του εισαγγελέα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για την ενοχή της 36χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Αναφερόμενος στη σχέση μεταξύ της Ιωάννας και της κατηγορούμενης, ο εισαγγελέας ανάφερε ότι κατάγονται από την ίδια περιοχή χωρίς να έχουν σχέσεις μεταξύ τους.

Ο εισαγγελικός λειτουργός είπε πως η κατηγορούμενη και ο 40χρονος διατηρούσαν ελεύθερη σχέση και όταν εκείνος έκανε πρόταση φιλίας στην Ιωάννα μέσω Facebook εκείνη «με αξιοπρέπεια και σεβασμό προσπάθησε να την βοηθήσει, να την συμβουλεύσει. Μάλιστα, της έστειλε φωτογραφία και τη συνομιλία της με τον 40χρονο. Η κατηγορούμενη, που ουδέποτε είχε πάψει να ανησυχεί, έστελνε μηνύματα στην παθούσα για το θέμα. Την ρωτούσε «τι κανείς με αυτόν τον άνθρωπο». Η Ιωάννα απαντούσε ευγενικά. Ωστόσο, ο 40χρονος δεν παραιτήθηκε από την προσπάθεια και έστειλε και πάλι μήνυμα στην Ιωάννα».

«Από κανένα στοιχείο της δικογραφίας δεν προέκυψε ότι η παθούσα διατήρησε επικοινωνία με τον 40χρονο, σε αντίθεση με όσα μέχρι σήμερα πιστεύει η κατηγορούμενη. «Εγώ πιστεύω ότι υπήρξε κάτι μεταξύ τους» είχε πει στην απολογία της. Η κατηγορούμενη ουδέποτε πείστηκε ότι δεν συμβαίνει κάτι μεταξύ των δυο. Ανέπτυξε αισθήματα μίσους για την παθούσα θεωρώντας ότι την κορόιδεψε. Έκτοτε άρχισε να απεργάζεται σχέδιο εξόντωσης με βιτριόλι».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook