Η γιατρός της εξήγησε ότι τα χειρουργεία που εκκρεμούν είναι πολλά, αλλά ευτυχώς υπάρχει η δυνατότητα για κενά εξαμήνου ανάμεσα στις επεμβάσεις

Σε δέκα κρίσιμα χειρουργεία έχει να υποβληθεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου, έχοντας ήδη άλλα εννέα «στην πλάτη της» μετά τη σοκαριστική επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε στην Καλλιθέα τον Μάιο του 2020.

Πλέον γεννάται η ελπίδα

Ειδικότερα, η γιατρός της Μαρία Καλοφώνου, μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι «η Ιωάννα έχει γλιτώσει τη ζωή της, ενώ έχει κλείσει τις πληγές της, καθώς δεν έχει ανοιχτά τραύματα. Τώρα καλούμαστε να διαχειριστούμε τις ουλές της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι στόχοι μας είναι δύο: η λειτουργικότητα και η αισθητική» τόνισε η κυρία Καλοφώνου.

«Έχουμε συζητήσει με την Ιωάννα και έχουμε βάλει κάποιες προτεραιότητες, έχουμε εστιάσει στον τράχηλο, στο μάτι και στο αυτί ώστε να έχει μια καλύτερη κίνηση, λειτουργικότητα και αισθητική» πρόσθεσε η γιατρός της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Η γιατρός της εξήγησε ότι τα χειρουργεία που εκκρεμούν είναι πολλά, αλλά ευτυχώς υπάρχει η δυνατότητα για κενά εξαμήνου ανάμεσα στις επεμβάσεις, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην επούλωση των «πληγών» ψυχικά και σωματικά. Τόνισε δε ότι πρόκειται για μεγάλα χειρουργεία που μπορεί να έχουν επιπλοκές, παρά το ότι τα πράγματα έως τώρα έχουν πάει καλά.

Η κυρία Καλοφώνου ήταν μάρτυρας στη δίκη για το βιτριόλι. Περιέγραψε στη δικαστική αίθουσα το Γολγοθά που ανέβηκε και ανεβαίνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου συγκλονίζοντας με τις περιγραφές της. Η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι ολοκληρώθηκε την Πέμπτη με την καταδίκη της κατηγορουμένης Εφης Κακαράντζουλα χωρίς την αναγνώριση του οποιουδήποτε ελαφρυντικού και χωρίς να γίνει αποδεκτό το αίτημα μετατροπής της κατηγορίας. Η ποινή που της επιβλήθηκε είναι 15 έτη κάθειρξη για απόπειρα δολοφονίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook