Άγνωστος μέχρι στιγμής ο λόγος της συμπλοκής - Ο ράπερ κρατείται στο Α.Τ. Κολωνού και απολογείται στους αστυνομικούς για την αιματηρή συμπλοκή

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε στον Κολωνό το απόγευμα της Τρίτης με δράστη γνωστό ράπερ. Ο ράπερ, με τα αρχικά T.S., φέρεται να τραυμάτισε δύο άτομα με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να διακομιστούν στο νοσοκομείο. Έγιναν τρεις προσαγωγές από τις Αρχές. Άγνωστος μέχρι στιγμής ο λόγος της συμπλοκής. Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο και ο ράπερ έχει συλληφθεί.

Αυτή τη στιγμή διεξάγεται προανάκριση στο Α.Τ. Κολωνού και ο γνωστός ράπερ κρατείται και ανακρίνεται για την αιματηρή συμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν άνθρωποι. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο συμβάν εμπλέκονται άτομα αλβανικής και βουλγαρικής καταγωγής και δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Ποιος είναι ο ράπερ

Ο Thug Slime έγινε γνωστός με τραπ τραγούδια, τα οποία έχουν εκατομμύρια προβολές στο Youtube. Συνεργάζεται με την εταιρεία τραπ μουσικής του Light και του Mad Clip, που έχασε τη ζωή του μετά από το τροχαίο ατύχημα. Γεννήθηκε στη Σόφια το 1996 με μητέρα από τη Βουλγαρία και πατέρα από την Αφρική και μετακόμισαν στσ Σεπόλια, όταν ήταν πρώτη Δημοτικού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook