Τροχαίο για τον Αλέξη Κούγια στην εθνική- «Καρφώθηκε» στο διάζωμα – Tι λέει ο ίδιος
Σε σοβαρό τροχαίο ενεπλάκη ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, όταν το αυτοκίνητό του καρφώθηκε σε διάζωμα της εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο Αλέξης Κούγιας κινούνταν από Λάρισα προς Αθήνα όταν στο 308ο χλμ. στο τμήμα μεταξύ Βελεστίνου – Αερινού, μπροστά του δύο νταλίκες συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να ακινητοποιηθεί το ένα όχημα στη ΛΕΑ και το άλλο στην αριστερή πλευρά του δρόμου.
Ο Αλέξης Κούγιας που ακολουθούσε, έκανε έναν ελιγμό και το τζιπ του «καρφώθηκε» το διάζωμα, καταλήγοντας στο πλάι και μπροστινό μέρος του ενός από τα δύο φορτηγά. Το μπροστινό μέρος του τζιπ που οδηγούσε ο Αλέξης Κούγιας, διαλύθηκε και κατέληξε μία άμορφη μάζα σιδερικών. Ο ίδιος ωστόσο, κατάφερε να βγήκε από το όχημα ελαφρά τραυματισμένος.
«Με αγαπάει ο θεός γιατί έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους. Αυτό είναι μια ακραία αμέλεια δύο οδηγών νταλικών. Έχω κατάγματα στο αριστερό χέρι, αυτό μόνο ευτυχώς. Μάλλον ο οδηγός της μιας νταλίκας κοιμήθηκε, εγώ γύριζα από την Ξάνθη και ξεκίνησα σιγά-σιγά. Φτάνοντας στα διόδια μετά την Λάρισα και μετά από πέντε λεπτά στο δρόμο πάνω ξαφνικά στη στροφή δεν βλέπω δρόμο μπροστά μου. Ο ένας οδηγός νταλίκας κόλλησε στην άλλη νταλίκα και έκλεισε το μεσαίο και αριστερό ρέμα κυκλοφορίας» είπε στο Πρωινό ο κ. Κούγιας.
Και συνέχισε: «Εγώ το είδα στο αριστερό στα τριάντα μέτρα και δεν πάτησα καν φρένο. Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα. Έκανα μόνο έναν ελιγμό και αυτό με έσωσε γιατί υπήρχε ένα κενό από το διαχωριστικό διάζωμα. Το μόνο που σκέφτηκα ήταν τα παιδιά μου. Ήρθαν διασώστες, δεν μπορούσα να βγω από το αυτοκίνητο. Αν δεν ήμουν καλός οδηγός θα είχα σκοτωθεί. Έκανα χειρουργείο στο χέρι».
Ολες οι Ειδήσεις
- Η Ιωάννα Τούνη απαντά σε όσους λένε ότι δεν δουλεύει: «Είμαι μαμά, έχω μία εταιρεία ρούχων, ασχολούμαι με το real estate και πλέον έχω μαγαζί στο Παρίσι» (βίντεο)
- Πτήση θρίλερ της Flydubai από Ντουμπάϊ στο Τελ Αβίβ – Ο ένας πιλότος μαχαίρωσε τον άλλο – Ήθελε να ρίξει το αεροσκάφος – Πώς αποφεύχθηκε η τραγωδία – Συνελήφθη ο δράστης – Βίντεο από το αεροπλάνο
- Τραγωδία στην Κρήτη: 36χρονος πάτησε σε ξύλο που υποχώρησε, έπεσε σε πηγάδι και πνίγηκε
- ΥΠΟΙΚ: Οι 16 νέες παρεμβάσεις για ιδιωτικό χρέος και servicers – Όλες οι αλλαγές
- «Δική μου ευθύνη να αξιολογώ συμπεριφορές» – Αιχμές Μητσοτάκη σε Ντόρα για τα «καβαλημένα καλάμια» υπουργών
- Μητσοτάκης: Ρυθμίσεις-ανάσα για τους οφειλέτες με 120 δόσεις σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, προστασία από τους servicers, αυξημένη επιδότηση στο πετρέλαιο κίνησης και πλαφόν στο πετρέλαιο θέρμανσης
- Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι καταγγελίες για την ιδιωτική κλινική – «Παρέλαβα τη μητέρα μου σε κώμα» – «12.000 ευρώ για 3-4 συνεδρίες»
- Μητσοτάκης: Ανακοινώνει αυξημένη επιδότηση για το diesel κίνησης με έκπτωση 20 λεπτών στην αντλία – Τι θα γίνει για το πετρέλαιο θέρμανσης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook