Εμφανώς σοκαρισμένη αλλά και εξοργισμένη, η σύζυγος του οφθαλμιάτρου που δέχτηκε πυροβολισμούς από τη μητέρα της 12χρονης κόρης του έξω από το σπίτι του, στο Χαλάνδρι, αποκάλυψε ότι η 49χρονη εικαστικός είχε στραφεί και εναντίον του παιδιού της!

Ο 68χρονος οφθαλμίατρος επέστρεφε με το παιδί του από το σχολείο και όταν πάρκαρε το αυτοκίνητό του, βρέθηκε αντιμέτωπος με την 49χρονη, που του έριξε πέντε φορές, τραυματίζοντάς τον στην κοιλιά και το θώρακα.

Την ώρα της επίθεσης η σύζυγός του, ήταν στο σπίτι τους και άκουσε τους πυροβολισμούς.

«Ο άνδρας μου τη φοβόταν» είπε η γυναίκα και αποκάλυψε ότι η 49χρονη εικαστικός, πριν μερικά χρόνια, «είχε βάλει πιστόλι στο κεφάλι της Μελίνας».

Από το 2016, όταν ο 68χρονος γιατρός κέρδισε τη μάχη για την επιμέλεια του παιδιού, στην 49χρονη εικαστικό είχε απαγορευτεί οποιαδήποτε σχέση με το παιδί.

Η σύζυγος του γιατρού αποκάλυψε ότι η 49χρονη είχε πάει κι άλλες φορές στο σπίτι τους και πως αν ήταν και η ίδια μαζί με το σύζυγό της και το παιδί, θα είχε πυροβολήσει και εκείνη. «Μας ενοχλεί συνέχεια, χρόνια» είπε με αγανάκτηση, αναρωτώμενη γιατί η γυναίκα αυτή ήταν ελεύθερη.

Είπε επίσης ότι εξαιτίας του φόβου, η 12χρονη Μελίνα δεν είχε φυσιολογική ζωή γιατί δεν μπορούσε να βγει να παίξει έξω ελεύθερα.

Για τις συνεχείς απειλές που δέχονταν η οικογένεια είχαν ενημερωθεί οι αρχές, υπήρχαν δικαστικές αποφάσεις αλλά, όπως λέει, κανείς δεν έκανε τίποτα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook