ΠΑΟΚ: Επίθεση με τσεκούρι σε σύνδεσμο οπαδών (εικόνες)

Ένα απίστευτο επεισόδιο σημειώθηκε χθες το βράδυ έξω από τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ «Θύρα 4», στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Ένας νεαρός έβγαλε τσεκούρι και προκάλεσε φθορές στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου στεγάζεται ο σύνδεσμος, ο οποίος εκείνη την ώρα ήταν ανοιχτός.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι κατάφεραν να τον συλλάβουν μέσα στο αυτοκίνητο του, στη συμβολή των οδών Παλαιών Πατρών Γερμανού και Αλεξάνδρου Σβώλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, ότι νωρίτερα δέχθηκε επίθεση από οπαδούς του Δικεφάλου, πήγε λίγα μέτρα πιο κάτω από τον σύνδεσμο και έβγαλε τσεκούρι προκειμένου να επιτεθεί κατά του συνδέσμου ως αντίποινα.
Οι αστυνομικοί αφού εντόπισαν το τσεκούρι, του πέρασαν χειροπέδες.


Ολες οι Ειδήσεις
- Το «The Voice of Greece» επιστρέφει στον ΣΚΑΪ – Δείτε το τρέϊλερ
- Φαίη Σκορδά: Φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι της στη Ρώμη
- Γλυκά Νερά: Στην εντατική 50χρονος – θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ανήλικους – «Έτρεχε αίμα από το κεφάλι του»
- Ύδρα – Σπέτσες: Όσα αποφασίστηκαν στη κυβερνητική σύσκεψη για τα τροχοφόρα
- Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Κόντεψα να πεθάνω για το τίποτα» – Οι φωτογραφίες πριν από την επίθεση με το βιτριόλι
- Mητσοτάκης στο Σ.Α: «Δεσμεύομαι ότι η Ελλάδα, θα παραμείνει «θεματοφύλακας» της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας σε συνεργασία με τις χώρες μέλη του ΟΗΕ» (βίντεο)
- Σε σοβαρή κατάσταση με μηνιγγοεγκεφαλίτιδα ο μαθητής του 6ου ΕΠΑΛ Αθήνας – Νοσηλεύεται σε ΜΑΦ – Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ
- Κλέλια Ανδριολάτου: Ποζάρει με μαύρο τοπ – Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook