Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός ΙΧ άνοιξε πυρ κατά ενός άλλου ΙΧ μέσα στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας.

Πυροβολισμοί έπεσαν σήμερα το πρωί έξω από το ΚΕΠ στο Κορωπί επί της οδού Αγίων Αναργύρων

“Πρόκειται για επεισόδιο μεταξύ Αλβανών Ρομά για τον έλεγχο των ναρκωτικών στην περιοχή”, ανέφερε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο δήμαρχος Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης.

Ο δήμαρχος εξήγησε ότι λόγω της πανδημίας όλες οι υποθέσεις στα ΚΕΠ εξυπηρετούνται στον εξωτερικό χώρο. Το περιστατικό συνέβη την ώρα που οι υπάλληλοι εξυπηρετούσαν έναν Αλβανό – Ρομά.
Ανταγωνιστές του, όπως ανέφερε, πέρασαν από το σημείο και πυροβόλησαν εναντίον του προκαλώντας του διαμπερές τραύμα στο πόδι.

Ο κος Κιούσης τόνισε ότι τα τελευταία 11 χρόνια έχει επανειλημμένα καταγγείλει ανάλογα περιστατικά στην αστυνομία και τους εκάστοτε υπουργούς Προστασίας του Πολίτη, ωστόσο δεν έχει γίνει τίποτε μέχρι τώρα.  
 “Όλο το λεκανοπέδιο έρχεται να προμηθευτεί ναρκωτικά από τις συγκεκριμένες ομάδες”, ανέφερε, προσθέτοντας ότι έχουν γίνει σχετικές καταγγελίες και έχουν προσκομιστεί στις αρμόδιες αρχές τα απαραίτητα έγγραφα.

Άμεσα στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από στις αστυνομικές Αρχές για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ ο άνδρας που δέχθηκε τα πυρά τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στον Ερυθρό Σταυρό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook