Ένταση στο Πολυτεχνείο – Ξύλο σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Εμπόδισαν και βουλευτές της ΝΔ να καταθέσουν στεφάνι

Νέα ένταση σημειώθηκε λίγο μετά τις 09:30 το πρωί όταν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν στο Πολυτεχνείο για να καταθέσουν στεφάνι.
Νωρίτερα είχαν εκδιωχθεί οι βουλευτές της ΝΔ, Χαράλαμπος Αθανασίου και Χάρης Θεοχάρης.
Mε βία απώθησαν οι συγκεντρωμένοι στο Πολυτεχνείο, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που θέλησαν να καταθέσουν στεφάνι.
Η αντιπροσωπεία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο Πολυτεχνείο, λίγο πριν φτάσει στον ιστορικό χώρο και ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας.
Ομάδες φοιτητών ήρθαν στα χέρια προσπαθώντας να εμποδίσουν βουλευτές και τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ να αποτίσουν φόρο τιμής… Έπεσαν μπουνιές, υπήρξαν σπρωξίματα και μεγάλη ένταση.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις