Οι φίλες της 21χρονης Τζοάνα με δυσκολία περιγράφουν τη στιγμή που η φίλη τους έπεσε από τον 6ο όροφο νυχτερινού κέντρου στο Γκάζι.

«Ήταν εκεί και την επόμενη στιγμή που κοίταξα στο παράθυρο την είδα στον αέρα. Χορεύαμε μαζί και μετά από μερικά δευτερόλεπτα όταν την κοίταξα ήδη έπεφτε», δήλωσε φίλης της 21χρονης.

Η παρέα των φοιτητών Εrasmus είχε προσκληθεί στον VIP χώρο του καταστήματος. Ήταν ένα από τα πιο ωραία βράδια τους στην Αθήνα όπως περιγράφουν μέχρι που η φίλη τους αποφάσισε να ανέβει στον καναπέ. Ο καναπές γύρισε και η Τζοάνα έπεσε στο κενό.

«Έγιναν όλα τόσο αργά αλλά και τόσο γρήγορα. Αρχίσαμε να ουρλιάζουμε και τρέξαμε από τον χώρο των VIP προς τις σκάλες».

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης ενώ οι αστυνομικές αρχές φαίνεται να έχουν αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια και ερευνάται εάν είχε καταναλώσει υπερβολικό αλκοόλ.

«Λένε ότι ήταν μεθυσμένη, και αυτό δεν είναι αλήθεια. Για την ακρίβεια έπινε αναψυκτικό και έπαιζε μουσική που της άρεσε πολύ. Δεν είχε αγόρι. Δεν την έσπρωξε κανείς».

Ήταν ένα υπέροχο κορίτσι. Δεν είχε αυτοκτονικές τάσεις. Δεν είχε

Η κοπέλα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε μονάδα εντατικής θεραπείας με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλά κατάγματα.

«Δεν ξέρω ποιος το άνοιξε, όμως το παράθυρο ήταν ανοιχτό. Και είναι πολύ επικίνδυνο. Η διαρρύθμιση αυτού του καταστήματος είναι πολύ επικίνδυνη. Ακόμα και αν ο καναπές δεν ήταν εκεί. Θα ήταν πολύ εύκολο κάποιος να γλιστρήσει», είπε η φίλη της.

Το βίντεο από το LIVE NEWS

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook