Σοκάρει το βίντεο με την 8χρονη που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Star

Απανθρωπιά; Αναισθησία; Αποκτήνωση; Ποια είναι άραγε η σωστή λέξη για να χαρακτηρίσει τη στάση κάποιων από τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο στο Κερατσίνι, που αδιαφόρησαν μπροστά στο θέαμα ενός αναίσθητου παιδιού, το οποίο το συνέθλιψε μια τεράστια, μεταλλική, συρόμενη πόρτα;

Το νέο βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star από την τραγική στιγμή του θανάτου της μικρής Όλγας είναι σοκαριστικό.

Η μικρούλα, όπως φαίνεται στο βίντεο, στεκόταν μπροστά στη βαριά πόρτα την ώρα που εκείνη έκλεινε. Κάποια στιγμή φαίνεται να βάζει το χέρι της στο κενό μεταξύ της πόρτας και του τοίχου για να δει αν θα λειτουργήσει το φωτοκύτταρο και θα σταματήσει.

Είδε ότι η πόρτα δε σταματά και τότε έκανε ένα βήμα πίσω και στη συνέχεια κινήθηκε προς τα μπροστά με αποτέλεσμα να την εγκλωβίσει η πόρτα.

Επί είκοσι λεπτά προσπαθούσε απεγνωσμένα να πάρει ανάσα, όμως κανείς δεν την είδε για να τη βοηθήσει. Οι εικόνες που καταγράφηκαν μετά το δυστύχημα είναι συγκλονιστικές και τόσο σκληρές που η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, Μάρα Ζαχαρέα, λύγισε και ξέσπασε σε λυγμούς.

Εργάτες και αυτοκίνητα περνούσαν δίπλα από το άψυχο κορμάκι του παιδιού και δεν έδιναν καμία απολύτως σημασία. Σταματούσαν για λίγα δευτερόλεπτα και συνέχιζαν την πορεία τους, σαν το κοριτσάκι να ήταν αόρατο. Κάποιος μάλιστα διακρίνεται στο βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας να κλωτσάει με το πόδι του τη μικρή Όλγα για να δει αν είναι ζωντανή, όπως κάνουν στα ψοφίμια για να βεβαιωθούν ότι έχουν πεθάνει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook