«Πρόκειται για άτομο επικίνδυνο, με πάθη και εμμονές...»

Σε δίκη για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή κατά τριών ανηλίκων αγοριών και ενός ενήλικα παραπέμπεται ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Οι δικαστές υιοθέτησαν την εισαγγελική πρόταση με την οποία απορρίπτονταν όλοι οι ισχυρισμοί περί σκευωρίας που στήθηκε σε βάρος του από τα νεαρά θύματα του.

«Πρόκειται για άτομο επικίνδυνο, με πάθη και εμμονές, εμφορούμενο από έντονα αντικοινωνικά αισθήματα, ώστε η διατήρηση της προσωρινής του κράτησης να κρίνεται αναγκαία για την αποτροπή από την τέλεση νέων αξιόποινων πράξεων» τονίζεται στην εισαγγελική πρόταση.

«Αφού απορρίφθηκαν όλες οι πολυδιαφημισμένες αιτιάσεις της υπεράσπισης κατά του κύρους της διαδικασίας, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών εκτιμώντας το σύνολο του αποδεικτικού υλικού, έκρινε ότι υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις για την παραπομπή» υποστήριξε ο δικηγόρος των θυμάτων Γιάννης Βλάχος.

«Το βούλευμα δεν είναι τίποτα άλλο παρά μία επανάληψη της ποινικής διώξεως και έχουμε πεδίο δόξης λαμπρό για το δικαστήριο, θα γίνει σύντομα, πιστεύω πριν το καλοκαίρι, και εκεί θα κριθεί πραγματικά εκεί η υπόθεση» είπε από τη μεριά του ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη. Αλέξης Κούγιας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook