Απολογήθηκε στον ανακριτή ο γυναικοκτόνος στη Λακωνία, ο οποίος δήλωσε «μετανιωμένος».

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια την 36χρονη σύζυγό του τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ρωτάει για τα παιδιά του, τα οποία βρίσκονται σε συγγενικό πρόσωπο στον Βλαχιώτη Λακωνίας.

Τι υποστήριξε ο δράστης
Ο συζυγοκτόνος στραγγάλισε τη σύζυγό του και μετά τηλεφώνησε στους αστυνομικούς, λέγοντας: «Ελάτε σκότωσα τη γυναίκα μου». Όπως συνάγεται από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, πίσω από την άγρια δολοφονία της γυναίκας κρύβεται η παθολογική ζήλεια του δράστη, ο οποίος ήταν πεπεισμένος ότι η σύζυγός του τον απατά. Αυτό άλλωστε ισχυρίστηκε και ενώπιον των αστυνομικών μετά την τραγωδία.

Στο διπλανό δωμάτιο κοιμόντουσαν οι δύο γιοι του ζευγαριού, ηλικίας 8 και 10 ετών. Τα παιδιά, τα οποία φιλοξενούνται από τον αδελφό του θύματος, δεν γνωρίζουν ακόμη ότι η μητέρα τους είναι νεκρή, ενώ παρακολουθούνται από παιδοψυχολόγο.

«Παραδόθηκε αμέσως μετά την πράξη του. Το ομολόγησε αβίαστα, παραδέχθηκε την ενοχή του, δεν προσπάθησε να διαφύγει από τη σύλληψη και να συγκαλύψει το έγκλημα. Ίσα ίσα βοήθησε τις Αρχές», είπε, μιλώντας στο MEGA, ο Παναγιώτης Παναγόπουλος, δικηγόρος συζυγοκτόνου.

«Έχει μετανιώσει πικρά, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η τύχη των παιδιών. Τα γεγονότα που τον ώθησαν σε αυτήν την πράξη συνέβησαν την τελευταία μέρα και υπήρχε ίσως μια προϊστορία ημερών. Αποδέχεται την πράξη του, δεν προσπαθεί να την βγάλει καθαρή», συμπλήρωσε.

«Ήσυχο ζευγάρι»
«Ήταν (σ.σ. το ζευγάρι) τρία χρόνια, το λιγότερο, στον Βλαχιώτη. Εργάτες γης και οι δύο. Ήταν ήσυχοι άνθρωποι, δεν είχαν δώσει ποτέ δικαίωμα. Έχουμε φύγει από τα σύννεφα μόλις μάθαμε τι έχει γίνει ακριβώς», λέει ο Γιάννης Κουτσοθεοδωρής, πρόεδρος κοινότητας Βλαχιώτη Λακωνίας και συμπληρώνει:

«Οι μαρτυρίες της γειτονιάς δεν είχαν ακούσει κάτι, ποτέ κάποιον καυγά».

Παρόμοια και η μαρτυρία γείτονα του ζευγαριού.

«Δε φαινόταν κάτι στο ζευγάρι. Εγώ δεν τον είχα ότι έχει τη δύναμη να το κάνει αυτό. Αυτός δε φαινόταν τέτοιος τύπος. Ήταν ήρεμοι, ευγενικοί, λιγομίλητοι. Δεν ξέρω για ποιον λόγο έγινε αλλά η διαφορά της κοπέλας ήταν ότι είχε αλλάξει λίγο στυλ ως προς τη συμπεριφορά της και το παρουσιαστικό της».

MEGA

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook