Ισχυρίστηκε στην εισαγγελέα ότι η πρώην σύζυγός του τον απατούσε όσο ήταν μαζί και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία άσκησε η εισαγγελέας πρωτοδικών σε βάρος του 56χρονου που συνελήφθη κατηγορούμενος ότι σκότωσε την 55χρονη πρώην σύζυγό του, πυροβολώντας την πισώπλατα με κυνηγετική καραμπίνα, μέσα σε ζαχαροπλαστείο, στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης.

Ενώπιον της εισαγγελέως, ο καθ’ ομολογίαν δράστης εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του, ενώ φέρεται να ανέφερε ότι η πρώην σύζυγός του τον απατούσε όσο ήταν μαζί.

Παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον 4ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, από τον οποίο θα πάρει τη νόμιμη προθεσμία και στη συνέχεια θα επιστρέψει στα κρατητήρια της Ασφάλειας.

Ο 56χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε κατά την κατάθεσή του στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης πως δεν άντεχε μακριά από την πρώην σύντροφό του, μετά τον χωρισμό τους, πριν από τέσσερα χρόνια, και είχε τυφλωθεί από τη ζήλια. Ο ίδιος, μάλιστα, φέρεται να είχε δημιουργήσει προβλήματα στο παρελθό στην γυναίκα, όπως ανέφεραν μαρτυρίες από το περιβάλλον της, οπότε οι έρευνες στράφηκαν προς το πρόσωπό του.

Ρίχνοντας φως στην υπόθεση, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν το μεσημέρι της Τρίτης σε οικισμό στην περιοχή των Διαβατών, ενώ, στη συνέχεια, ο δράστης υπέδειξε σημείο στο Καλοχώρι, όπου είχε κρύψει το όπλο, με το οποίο τέλεσε το έγκλημα.

To ρεπορτάζ από το δελτίο του ΑΝΤ1:

Αρχικά υπήρχαν μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες το πρόσωπο που έφερε το όπλο έμοιαζε με γυναίκα. Φαίνεται, όμως, ότι το μακρύ πανωφόρι και η κουκούλα που φορούσε ο 56χρονος, σε συνδυασμό με τον αδύνατο σωματότυπό του, παραπλάνησαν τους μάρτυρες. Καθώς οι έρευνες των Αρχών προχωρούσαν, το σενάριο περί γυναίκας- δράστιδος ανατράπηκε.

Σήμερα η κηδεία της 55χρονης

Σήμερα πρόκειται να πουν το τελευταίο “αντίο”, στα Τρίκαλα, συγγενείς και φίλοι στην 55χρονη, που έπεσε νεκρή από τα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της. Δράστης και θύμα ήταν μαζί για περισσότερα από 30χρόνια και είχαν αποκτήσει τρία παιδιά, δύο αγόρια και ένα κορίτσι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook