Σοκάρει η Αφροδίτη Σημίτη: Απολύθηκε όταν κατήγγειλε έναν «Στάθη»
Όσα έγραψε σε ανάρτησή της η Αφροδίτη Σημίτη.
Σε μία καταγγελία, που μαρτυρά ότι οι γυναίκες που έχουν το θάρρος να μιλήσουν για την βία και την παρενόχληση στον εργασιακό χώρο, βρίσκονται τελικά στοχοποιημένες, προχώρησε την Τετάρτη (15/12) η ραδιοφωνική παραγωγός, Αφροδίτη Σημίτη.
Με αφορμή την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η Αφροδίτη Σημίτη προχώρησε σε μια ανάρτηση στα social media, τονίζοντας ότι “υπάρχουν αμέτρητοι Σταθηδες εκεί έξω”, ενώ αναφέρθηκε και στη δική της εμπειρία.
«Στο σημείο αυτό θα ήθελα να πω πως υπάρχουν αμέτρητοι Στάθηδες εκεί έξω. Μη μασάτε κορίτσια! Ξεμπροστιάσετε τους! Πολύ πρόσφατα εντόπισα έναν τέτοιο σε μεγάλη εταιρεία που συνεργαζόμουν. Είναι το δεξί χέρι του αφεντικού.
Μου ήταν πολύ δύσκολο αλλά το αποκάλυψα στον CEO της εταιρείας, ο οποίος όμως μου είπε πως είναι πολύ σημαντικός του συνεργάτης και δεν τον ενδιαφέρει τι κάνει στην ζωή του, παράλληλα βέβαια δρομολόγησε τη διακοπή της συνεργασίας τους μαζί μου. Θα παλέψω μέχρι τέλους για να αποδειχθεί η αλήθεια. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε όλες με όποιο κόστος, όσο δύσκολο κι αν είναι. Μιλήστε!» έγραψε η Αφροδίτη Σημίτη.
Ολες οι Ειδήσεις
- Η Αντωνία Καλλιμούκου πήρε πτυχίο Νομικής: Ευχαριστώ την Παναγιά και τον γλυκό Χριστό μου που με αξίωσαν
- Πάνος Καμμένος για Σαμαρά : «Αν κάνει κόμμα, θα κάνω κι εγώ, δεν θα επιτρέψω να κοροϊδέψει ξανά τον κόσμο» – Η Καρυστιανού μπορεί να βγει και πρώτη στις εκλογές (βίντεο)
- Μήνυση Κωνσταντοπούλου κατά Γεωργιάδη: Δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνει και με μήνυσε 10 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα – «Προτείνω να κατέβετε υποψήφια της Καρυστιανού» (βίντεο)
- Eπεισόδιο με τη Ναταλί Κάκκαβα και τον Δήμαρχο Σαρωνικού: «Επικαλείστε ότι είστε δημοσιογράφος – Πήγες στρατό;» (βίντεο)
- ΕΡΤ1: #Παρέα με τον Γιώργο Κουβαρά – Μια βόλτα στη νύχτα της δεκαετίας του ’80 – Σάββατο 31.01.2026
- Το ντέρμπι κορυφής και όλα τα ματς της 19ης αγωνιστικής είναι στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6
- Πρεμιέρα στο ΕΡΤnews: «4 εποχές Ελλάδα» με τη Σοφία Κωνσταντινίδου – Κυριακή 01.02.2026
- Την ίδρυση νέου Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου ζήτησε ο Γ. Αυτιάς
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook