Σοκάρει νέα καταγγελία για ροζ βίντεο από οικογενειακή του φίλη.

Και ενώ ο σάλος συνεχίζεται, φαίνεται ότι σιγά σιγά ανοίγουν και άλλα στόματα για τη δράση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

O δικηγόρος Απόστολος Λύτρας έχει στα χέρια του και νέα καταγγελία, η οποία προέρχεται από οικογενειακή φίλη του παρουσιαστή.

«Εχτές το βράδυ αργά ήρθα σε επαφή με μία κοπέλα που ήταν σε χάλια κατάσταση και έχει μια καινούργια καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, που έχει “ανεβάσει” βίντεο και φωτογραφίες αυτής της κοπέλας σε σχετικά sites. Η κοπέλα ήταν σε τραγική κατάσταση, το ανακάλυψε τώρα, μετά την καταγγελία που έγινε. Θα κάνουμε άμεσα καταγγελία για αυτή την υπόθεση, θα κάνουμε μήνυση για να προχωρήσει δικαστικά η συγκεκριμένη υπόθεση. Υπήρχε μεταξύ τους και οικογενειακή φιλική σχέση», αποκάλυψε ο κ. Λύτρας στην εκπομπή «ΜΕGA Καλημέρα».

«Η διαρροή προσωπικών στιγμών στο διαδίκτυο είναι πλημμέλημα. Τώρα συζητείται πάλι να γίνει κακούργημα. Το πρόβλημα είναι ότι δε γίνεται κάθε φορά που σκάει ένα θέμα να αλλάζουν οι νόμοι. Αυτά πρέπει να προβλεφθούν από πριν. Δε γίνεται να αλλάζει η νομοθεσία μέσω των ΜΜΕ», τόνισε κλείνοντας ο κ. Λύτρας.

Ανάλογα με το τι θα διαπιστωθεί στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας ο τηλεοπαρουσιαστής μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με σύλληψη ή ακόμα και δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook