Δείτε τη στιγμή που καταφθάνει στο σπίτι του με χειροπέδες στα χέρια.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ο γνωστός παρουσιαστής παραδόθηκε νωρίς το απόγευμα, συνοδεία του δικηγόρου του, στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης, με την αυτόφωρη διαδικασία να έχει ενεργοποιηθεί ήδη σε βάρος του μετά από νέα μήνυση που κατέθεσε μια ακόμη νεαρή γυναίκα.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος περνά την πόρτα του αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης. Λίγο πριν παραδοθεί δε θέλησε να πει τίποτα στην κάμερα του MEGA.

O γνωστός παρουσιαστής επέστρεψε στο σπίτι του στις 11.30 το πρωί, κατέβηκε από το αυτοκίνητό του συνοδευόμενος από τη σύντροφό του και κρατώντας τον σκύλο του αγκαλιά.

Λίγο μετά τις 14.30, το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» έφυγε από την κατοικία του προκειμένου να παραδοθεί στην υποδιεύθυνση δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος βορείου Ελλάδος στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

«Με διαπόμπευσε στο διαδίκτυο»

Τις εξελίξεις πυροδότησε η νέα καταγγελία που κατατέθηκε σε βάρος του στην υποδιεύθυνση δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος από κοπέλα, με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση και είχαν και οικογενειακές επαφές.

Η κοπέλα για τρεις ώρες κατέθεσε όλες τις λεπτομέρειες της σχέσης της με τον παρουσιαστή, υποβάλλοντας μήνυση σε βάρος του για το αδίκημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

«Εχθές το βράδυ αργά η εντολέας μου κατέθεσε καταγγελία, η οποία επέχει θέση μήνυσης, στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Το αδίκημα είναι διαρκές και μπορεί να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας», σημείωσε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος θύματος.

Είχε προηγηθεί η προχθεσινή παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με την οποία ζητείτο να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ακόμα βίντεο ανεβασμένα στο διαδίκτυο από τον παρουσιαστή ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για εννέα βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

«Από πληροφορίες που έχουμε συνολικά πρέπει να υπάρχουν εννέα βίντεο. Βέβαια είναι κάτι που είναι πληροφορία και δεν μπορεί να αποδειχθεί προς το παρόν. Αυτή τη στιγμή ξέρουμε ότι υπάρχουν δύο καταγγελίες, η δεύτερη είναι της εντολέως μου».

Ο τηλεπαρουσιαστής αναμένεται αύριο να οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης ενώπιον του εισαγγελέα.

Έρευνα των Αρχών στα σπίτια του – Στο στόχαστρο υπολογιστές & κινητά

Έρευνα στα σπίτια, τα κινητά και τους υπολογιστές του Στάθη Παναγιωτόπουλου θα διενεργήσουν οι αρμόδιες Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία θα μπει στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου στη Θεσσαλονίκη και την Αλόννησο, για να κατάσχει και να αρχίσει την έρευνα στους υπολογιστές και τα κινητά του τηλέφωνα, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιο είναι το εύρος των αναρτήσεών του στο διαδίκτυο με ταινίες ερωτικού περιεχομένου από ιδιωτικές στιγμές.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ήταν υπό παρακολούθηση τις τελευταίες δύο ημέρες, για να μην υπάρξει κάποιο σχέδιο διαφυγής του και, μάλιστα, υπήρχε και σχέδιο σύλληψής του μέσα στο σπίτι του, αλλά τελικά κινήθηκε η διαδικασία παράδοσής του.

Αύριο στον εισαγγελέα

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα περάσει το αποψινό βράδυ στο κρατητήριο, καθώς αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο οποίος θα του ασκήσει και τη δίωξη.

Σημειώνεται ότι το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα, ωστόσο σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου, μπορεί να μετατραπεί σε κακούργημα αν το θύμα έχει υποστεί μεγάλη βλάβη.

«Είναι συντετριμμένος»

«Οι ανακριβείς, ανυπόστατες και ενδεχομένως κατασκευασμένες φήμες περί δήθεν αναχώρησής του στο εξωτερικό ώστε να αποφύγει τις Αρχές, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σας μεταφέρω ότι είναι συντετριμμένος και ότι έχει μετανιώσει ειλικρινά για την κατακριτέα συμπεριφορά του», ήταν η δήλωση του δικηγόρου του Στάθη Παναγιωτόπουλου στο MEGA.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook