Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη καταζητούμενος για απάτη και “ξέπλυμα χρήματος” – Τραυμάτισε αστυνομικό
Η συνεργασία αστυνομικών Υπηρεσιών σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, με τις Γερμανικές Αρχές, το Τμήμα SIRENE της Δ.Δ.Α.Σ. και τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης να είναι σε άμεση επικοινωνία, είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη διεθνώς διωκόμενου ατόμου.
Άμεσα συστήθηκε ειδική ομάδα έρευνας με αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων, οι οποίοι στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, απογευματινές ώρες χθες (25-12-2021), εντόπισαν στην περιοχή του Ευόσμου και συνέλαβαν 36χρονο Έλληνα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις Γερμανικές Αρχές για τα αδικήματα της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, πράξεις που τελέστηκαν στη Γερμανία, σε μεμονωμένα χρονικά διαστήματα μεταξύ των ετών 2016 και 2019.
Κατά τη σύλληψή του, ο καταζητούμενος αντιστάθηκε σθεναρά απωθώντας βίαια τους αστυνομικούς, με συνέπεια τον ελαφρύ τραυματισμό ενός εξ’ αυτών, ο οποίος μετέβη σε Νοσοκομείο, όπου αφού του παρασχέθηκε ιατρική βοήθεια, αποχώρησε.
Ο 36χρονος άντρας θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Ολες οι Ειδήσεις
- Τραμπ: Αύριο η υπογραφή της συμφωνίας με το Ιράν – Αμέσως μετά θα ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ
- Βίντεο: Η στιγμή που ο Ταϊρίκ Τζόουνς επιτίθεται με γροθιά στον Κέντρικ Ναν στα αποδυτήρια
- Θρίλερ στα Εξάρχεια: Νεκρός άνδρας από πυροβολισμούς στο δρόμο
- Η «Καθημερινή της Κυριακής»
- Πρωταθλητής Ελλάδας για 16η φορά ο Ολυμπιακός – 89-85 τον Παναθηναϊκό στον 5ο τελικό στο ΣΕΦ
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- Η «Realnews» της Κυριακής
- Δανάη Μπάρκα – Φάνης Μπότσης: Ο γάμος και το τρυφερό φιλί στην εκκλησία – Φωτογραφίες και βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook