Μεγάλα προβλήματα σε όλη σχεδόν τη χώρα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Διομήδης». Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε σχετικά ο Ευθύμιος Λέκκας, πρόεδρος του ΟΑΣΠ.

«Είναι συσσωρευμένα τα φαινόμενα σε όλο τον ελλαδικό χώρο, έχουμε τη διαχείριση πολλαπλών κρίσεων. Όλο το επιχειρησιακό σύστημα δοκιμάζεται. Ο Διομήδης χτύπησε τη Μαγνησία, πέρασε από τη Λάρισα, είχα πρόβλημα στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα, αλλά ευτυχώς εκεί άρχισαν οι χιονοπτώσεις, και έτσι μειώθηκε η βροχή. Σταθήκαμε τυχεροί. Στη Μαγνησία τα προβλήματα εντοπίζονται στο Πήλιο. Μεγάλο είναι το πρόβλημα και στα Φάρσαλα», είπε ο κ. Λέκκας.

«Στην Εύβοια τα καμένα είναι στο βορειότερο κομμάτι, που δεν έχει πολλές βροχές. Το ανατολικό κομμάτι δέχεται βροχοπτώσεις. Εκεί πρέπει να υπάρχει προσοχή για κατολισθήσεις», τόνισε ο ίδιος.

Την ίδια ώρα, στη Φλώρινα η χιονόπτωση συνεχίζεται, με το χιόνι να φτάνει ακόμα και τα 30 εκατοστά στο κέντρο της πόλης. Εκχιονιστικά μηχανήματα επιχειρούν διαρκώς προκειμένου να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς.

Η ολισθηρότητα του εδάφους είναι μεγάλη, ενώ η θερμοκρασία νωρίς το πρωί ήταν στους -2 βαθμούς Κελσίου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook