Κάλεσμα απηύθυνε μέσω Instagram η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον βιασμό μιας 24χρονης κοπέλας σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Σοκ έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για τον βιασμό μιας 24χρονης κοπέλας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε πάρτι που είχε διοργανωθεί σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Για την υπόθεση είχε συλληφθεί ένας 27χρονος που έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η κοπέλα είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση σύμφωνα με τον δικηγόρο της Αθανάσιο Ζιώγα, που εξήγησε ότι η 24χρονη προσπαθεί να ορθοποδήσει καθώς πρόσφατα έχει χάσει τους γονείς της αλλά και τον σύντροφό της από ανίατη ασθένεια.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, γνωστή για τη στάση της στα κοινωνικά θέματα όπως το metoo, απηύθυνε κάλεσμα μέσω της σελίδας της στο Instagram, «Είναι ανατριχιαστικό! Είναι κρίμα! Είναι απάνθρωπο! Μετά από τόσα που έχουν γίνει και έχουν ακουστεί υπάρχουν ακόμη ελεύθερα τέρατα που κάνουν κακό!

Όποιος έχει στοιχεία να μη φοβηθεί να τα καταθέσει να μη γυρίσει την πλάτη του από την άλλη, να σκεφτείτε ότι μπορεί να ήσασταν εσείς στη θέση της κοπέλας ή κάποιος που αγαπάτε πολύ!

Να βοηθήσουμε έμπρακτα! Όχι μόνο αερολογίες!».

Δείτε το βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook