Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: “Δεν θα κάνω πίσω” λέει η 24χρονη [βίντεο]
Θύμα βιασμού κατήγγειλε ότι έπεσε μία 24χρονη. Η σύλληψη ενός 27χρονου, η ανάρτηση που παραδεχόταν το γεγονός και η διάψευση λίγο αργότερα.
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η 24χρονη η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου την Πρωτοχρονιά. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ωστόσο δηλώνει διατεθειμένη να μην κάνει βήμα πίσω.
«Αυτό που έπαθα δεν θέλω να το πάθει κανένα κορίτσι στον κόσμο. Θέλω να τιμωρηθούν οι δράστες δεν κάνω πίσω. Με τον τρόπο μου θα βοηθήσω και άλλες κοπέλες που έπαθαν τα ίδια με μένα και δεν τολμάνε να το καταγγείλουν», ανέφερε η 24χρονη.
«Όταν ξύπνησε βρέθηκε σε ένα δωμάτιο με τρεις άνδρες. Το πρωί ξύπνησε σε μια κατάσταση που έλεγε γιατί είναι εκεί. Τηλεφώνησε στον άνθρωπο που την κάλεσε του είπε γιατί είμαι εδώ, κατήγγειλε το γεγονός και η αστυνομία κινήθηκε αμέσως. Κάλεσε ανθρώπους, ο ένας ομολόγησε ότι συνευρέθηκε με την κοπέλα με τη θέληση της», δήλωσε ο δικηγόρος της, Θανάσης Ζιώγας.
Μετά την καταγγελία συνελήφθη ένας 27χρονος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφού απολογήθηκε στις ανακριτικές αρχές.
Δέκα μέρες μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Ένας άνδρας φαίνεται να παραδέχεται το γεγονός και περιγράφει τα όσα συνέβησαν. Μόλις χθες ωστόσο με νέα ανάρτηση του αρνείται τα πάντα και υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα αρπαγής. Μάλιστα ανήρτησε και φωτογραφία με την οποία δείχνει τα σημάδια στο πρόσωπο του.
Θέση για τα όσα συνέβησαν πήρε και το κατάστημα στο οποίο φέρεται να είναι μέτοχος ένας εκ των κατηγορουμένων. «H επιχείρηση δεν έχει ουδεμία σχέση με το αναφερόμενο περιστατικό και με τον εργαζόμενο, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στο συγκεκριμένο περιστατικό έχει διακοπή η συνεργασία μας».
Την εμπλοκή του στην υπόθεση αρνείται και ένας επιχειρηματίας το όνομα του οποίου αναφέρουν ως εμπλεκομένου στην υπόθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σχολιάζοντας το θέμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας στο ΣΚΑΙ, είπε ότι «η δικαιοσύνη οφείλει να διαλευκάνει απόλυτα τα ζητήματα αυτά με βάση τους νόμους και τα εργαλεία που διαθέτει. Η κυβέρνηση έχει κάνει πράγματα να στηρίξει τα θύματα κακοποίησης και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και ο ποινικός κώδικας».
Ολες οι Ειδήσεις
- Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ 1948 1-1: Πλήρωσε τα λάθη του και πάει για την πρόκριση στη Σόφια
- Εύη Βατίδου: Τράβηξε τα βλέμματα με κόκκινο μπικίνι σε παραλία της Μυκόνου (βίντεο)
- Στη Μύκονο η Νικόλ Κίντμαν με τη Ζόε Σαλντάνα – Στο νησί των ανέμων και η Κέιτι Πέρι – Βίντεο
- Το Μουντιάλ έβαλε γκολ στις θεάσεις του ERTFLIX και τον Ιούλιο με 22.551.894 views, για δεύτερο συνεχόμενο μήνα
- Πυρ ομαδόν κατά Καρυστιανού από Αυγερινό, Μουτσάτσου και άλλα 20 στελέχη: Καταγγέλουν “αυλές”, μηχανισμούς και παρασκηνιακούς ανταγωνισμούς
- Κυψέλη: Δεν έχω κάνει κακό σε κανέναν – Τη βρήκα νεκρή δεν την σκότωσα – Ο ηλικιωμένος «συμβουλάτορας» και το ταξίδι στην Αράχωβα – Όσα ισχυρίστηκε ο 26χρονος για τη δολοφονία της Βρετανίδας
- Δυτική Αττική: Έχασε το 64% των δασών της μέσα σε μία δεκαετία – Τα στοιχεία σοκ για τις πυρκαγιές
- «Τ’ αγόρια»: Η Έφη Κοντού δίνει νέα πνοή στο θρυλικό τραγούδι που της είχε γράψει ο Γιώργος Ζαμπέτας!
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook