Για τις βλάβες στο δίκτυο ηλεκτροδότησης στην περιοχή της Αττικής μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ, Κωνσταντίνος Μανιάτης.

Όπως υπογράμμισε τα προβλήματα είναι μεγάλα, καθώς έχουν καταγραφεί 5.000 βλάβες στο δίκτυο της Αττικής, με αποτέλεσμα αρκετές περιοχές να είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

«Η Νέα Ιωνία, η Μεταμόρφωση, η Παιανία, το Πικέρμι, το Ντράφι, ο Χολαργός, η Αγία Παρασκευή, η Πεύκη, το Μαρούσι, η Κηφισιά, ο Διόνυσος είναι κάποιες από τις περιοχές που δεν έχουν ρεύμα» σημείωσε ο κ. Μανιάτης, τονίζοντας ότι σε αρκετές από αυτές είναι αδύνατη η προσέλευση για τη διόρθωση των προβλημάτων.

«Όλοι οι τεχνικοί είναι επί ποδός, προσπαθούμε και καταλαβαίνουμε τα προβλήματα του κάθε πολίτη. Όλοι οι δρόμοι είναι κλειστοί όμως» πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας ότι τα προβλήματα από τις πτώσεις δέντρων ήταν λιγότερα από την περσινή κακοκαιρία «Μήδεια».

«Εμείς κάνουμε τις προσπάθειές μας, έχουμε αλυσίδες σε όλα τα οχήματά μας, αλλά είναι αργή η προσπάθεια, γιατί δεν μπορούμε να πλησιάσουμε» συμπλήρωσε ο κ. Μανιάτης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook