Συναγερμός: Διαρροή αερίου σε αγωγό στο Παγκράτι – Εκκενώνονται πολυκατοικίες

Συναγερμός νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, στο Παγκράτι για διαρροή αερίου σε δρόμο της περιοχής.
Το μεσημέρι έγινε κλήση στην Πυροσβεστική για διαρροή αερίου από αγωγό στη συμβολή των οδών Πύρρου και Αινείου με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν πέντε οχήματα και 15 πυροσβέστες, αλλά και αστυνομικοί.
Εκκενώθηκαν πολυκατοικίες και καταστήματα της περιοχής σε ακτίνα 50 μέτρων. Η μυρωδιά είναι έντονη στην περιοχή.
Έχει δοθεί οδηγία στους οδηγούς να μην ανάψουν τα αυτοκίνητά τους.
Έχει γίνει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Φιλολάου στο ύψος της οδού Φρύνης και στην οδό Ιλιάδος από το ύψος τους οδού Φρύνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Εταιρεία Διανομής Αερίου, πρόκειται για ένα περιστατικό ρουτίνας το οποίο δεν προκαλεί ανησυχία και λένε πως η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο.
Ολες οι Ειδήσεις
- Cash or Trash: Το 2o επεισόδιο, σήμερα με τη Δέσποινα Μοιραράκη
- The Masked Singer: Κέρδισε την προτίμηση του κοινού το βράδυ του Σαββάτου
- Ζαχαράκη: Ευοίωνες οι προβλέψεις για τον τουρισμό – 70 εκατ. για την ενίσχυση του εγχώριου τουρισμού
- Θ. Βασιλακόπουλος: « Ο εμβολιασμός για την ευλογιά προστατεύει από την ευλογιά των πιθήκων»
- Πρώτος ο Νίκος Στραβελάκης και το δελτίο του ΣΚΑΙ
- Στην κορυφή της τηλεθέασης ο Γιώργος Αυτιάς στην πρωϊνή ενημέρωση
- Γεωργιάδης: Πιθανότητα μέτρων για τα καύσιμα και το καλοκαίρι– Δεν υπάρχει φόβος έλλειψης τροφίμων (video)
- Ευλογιά των πιθήκων: Υπό την επίβλεψη Τσιόδρα ο Βρετανός τουρίστας, το πρώτο ύποπτο κρούσμα που νοσηλεύεται στο «Αττικόν»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook