«Κατέβηκαμε και ήδη ένας ένοικος έσβηνε τις φωτιες μέχρι να έρθει η πυροσβεστική υπηρεσία»

Για την επίθεση με γκαζάκια που δέχθηκε στην πολυκατοικία όπου διαμένει μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Σήμερα» ο Εκπρόσωπος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών φρουρών Βασίλης Ντούμας.

Περιγράφοντας το περιστατικό, είπε ότι γύρω στις 2 και μισή τα ξημερώματα έσκασε ένας εμπρηστικός μηχανισμός συνοδευόταν από μικρό εκρηκτικό μηχανισμό και προκλήθηκε φωτιά.

«Κατέβηκαμε και ήδη ένας ένοικος έσβηνε τις φωτιες μέχρι να έρθει η πυροσβεστική υπηρεσία», συμπλήρωσε.

Όπως επισημανε ο κ. Ντούμας, δεν είχε προειδοποιήσεις, ενώ για τα κίνητρα εκτίμησε ότι πιθανότατα είναι ο δημοσιος λόγος του και η δημιουργία πανεπιστημιακής αστυνομίας.

«Και στις δυο περιπτώσεις τέθηκαν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές» σχολίασε και για την ταυτόχρονη επίθεση που δέχθηκε στο σπίτι του ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Για τις ζημιές, ανέφερε ότι η εικόνα της εισόδου της πολυκατοικίας του είναι χειρότερη από αυτή που προβλήθηκε από το σπίτι του δημοσιογράφου. «Το ευτύχημα ήταν ότι δεν κινδύνευσαν εκατοντάδες ζωές», πρόσθεσε.

Και κατέληξε ο κ. Ντούμας λέγοντας ότι οι τρομοκρατικες ενέργειες ειναι ο, τι χειρότερο μπορεί να προκύψει. Δεν μπορείς να προσδιορίσεις τον κίνδυνο και να λάβεις μέτρα» 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook