Συντετριμμένες οι αδελφές και η σύντροφός του στην κηδεία. Εκεί ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Δανάη Μιχαλάκη και πολλοί ηθοποιοί.

Σε πολύ βαρύ κλίμα συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες είπαν το τελευταίο «αντίο» στον 31χρονο ηθοποιό, Πάνο Νάτση, που σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη μηχανή του το περασμένο Σάββατο.

Συντετριμμένες έφτασαν στο νεκροταφείο του Σχιστού οι τρεις αδελφές του ηθοποιού αλλά και η σύντροφός του.

Ανάμεσά τους, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, η συμπρωταγωνίστριά του στο «Γυναίκα χωρίς όνομα» Ντόρα Μακρυγιάννη, ο Στράτος Τζώρτζογλου με τη Σοφία Μαριόλα, ο Τάκης Ζαχαράτος, o Γιώργος Καπουτζίδης, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιάννης Κουκουράκης.

Η κηδεία αρχικά θα γινόταν στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών στη Νίκαια, ωστόσο, λόγω της μεγάλης αναμονής η οικογένεια του ηθοποιού αποφάσισε να τη μεταφέρει στον Σχιστό.

Ο ηθοποιός το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, γιόρταζε τα γενέθλια της αγαπημένης του φιλης Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, ανύποπτος για όσα θα ακολουθήσουν. Φεύγοντας από την παράσταση του θεάτρου Ήβη «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του», όπου και πρωταγωνιστούσε, εκείνος, ο Γιώργος Σαββίδης, η Ανθή Σαββάκη, ο Αποστόλης Ψαρρός, ο Γιννης Κουκουράκης, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Μαριλού Κατσαφάδου και ο Στράτος Διακάκης, κατευθύνθηκαν όλοι μαζί στο σπίτι της ηθοποιού, όπου γιόρτασαν όλοι μαζί.

Τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν ότι τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο Πάνος Νάτσης ανέβηκε στη μηχανή του, φορώντας το κράνος. Σε κάθετο δρόμο κινούνταν ένα απορριμματοφόρο (φορτηγό ιδιώτη που μετέφερε μπάζα, κατά πληροφορίες), το οποίο οδηγούσε ένας 39χρονος υπάλληλος, γεννηθείς στην Ιταλία. Πιθανότατα, το βαρύ όχημα κινούνταν στην οδό Δεληγιώργη και επί της Κεραμεικού η μοτοσικλέτα του ηθοποιού. Στην πορεία της μηχανής υπήρχε Stop, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα μετά τη σύγκρουση να πέσει στην αριστερή πλευρά, ο οδηγός να εκσφενδονιστεί και να βρει τραγικό θάνατο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook