Η ανάρτηση της Τζώρτζιας Κεφαλά για τον άτυχο 21χρονο σκιέρ.

Δύσκολες ώρες βιώνει η οικογένεια του 21χρονου Ερμή που έχασε τη ζωή του στα Τζουμέρκα μετά από πτώση σε δύσβατη χαράδρα των βουνών, την Κυριακή (30/01).

Η Τζώρτζια Κεφαλά, η τραγουδίστρια των Μπλε, βρίσκεται δίπλα στην οικογένεια του 21χρονου σκιέρ, καθώς όπως γνωστοποίησε ήταν η νονά του νεαρού.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια σήμερα με μια νέα της ανάρτηση στο Facebook ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα που δέχθηκε, ενώ παράλληλά ξέσπασε για τον θάνατο του Ερμή.

Η ανάρτηση της Τζώρτζια Κεφαλά:

Να ξέρετε πως αυτό που κάνατε ήταν όχι μόνο συγκινητικό, όχι μόνο θεραπευτικό, αλλά και εξαιρετικά χρήσιμο! Και η ταλαιπωρημένη οικογένεια του Ερμή και όσοι τον γνώρισαν και τον αγάπησαν αισθανθήκαμε την βαθιά και ειλικρινή λύπη σας.

Ακόμα και η βαθιά σας απόγνωση και ανησυχία για αυτό που ζούμε είναι ελπιδοφόρα.

Τα διαβάσαμε όλα. Κάθε σας μήνυμα. Είναι παρήγορο πως οι φωνές των ανθρώπων που ζουν σε άλλη πραγματικότητα, είναι πολύ πιο λίγες. Και όσο εμείς παίρνουμε τα πράγματα στα χέρια μας τόσο λιγότερες θα γίνονται. Κάθε λέξη μετράει. Κάθε πράξη μετράει ακόμα περισσότερο.

Μην αισθάνεστε ότι η φωνή σας είναι αδύναμη! Μην αισθάνεστε ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Κάθε άλλο!

Ο πατέρας του Ερμή, ο Γιάννης, ήδη σκέφτεται να φτιάξει την καλύτερη διασωστική ομάδα βουνού.. σίγουρα με τις φωνές τις δικές μας και των ορειβατικών συλλόγων ενωμένες θα καταφέρουμε όλοι να χρησιμοποιούμε το αυτονόητο δικαίωμά μας να χαιρόμαστε τα Ελληνικά βουνά και τις θάλασσες. Αυτά που ακούγονται για αχρείαστες και ακριβές διασώσεις είναι ανυπόστατα. Έχετε ΔΙΚΑΙΩΜΑ στην περίθαλψη και δικαίωμα να πηγαίνετε όπου σας επιτρέπουν οι δυνάμεις σας.

Τα έσοδα από τα πολυδιαφημιζόμενα βουνά και τις θάλασσές μας είναι τεράστια! Πίστεψε ποτέ κανείς ότι δεν υπάρχουν λεφτά για την υγεία και την παιδεία;;; Υπάρχουν, απλά δεν είναι για τα μούτρα μας! Έχουμε υποχρέωση να περιθάλπουμε τους ταξιδιώτες (που έτσι κι αλλιώς είναι ασφαλισμένοι για να ταξιδέψουν) και τους πολίτες αυτής της χώρας. Το πληρώνουμε μια ζωή αυτό! Όταν το χρειαστούμε δεν το έχουμε όμως.

Μία φωτοβολίδα κοστίζει 8 ευρώ. Κι όμως δεν υπήρχε και ανάβανε ξερόχορτα στο βουνό.. τι να λέμε τώρα..

Σε λίγο θα μας πείσουν πως επειδή το κάπνισμα είναι επικίνδυνη δραστηριότητα δεν θα πρέπει να περιθάλπουμε τους καρκινοπαθείς καπνιστές επειδή κοστίζει! Κάπως έτσι!

Και κάπως έτσι ο Ιπποκράτης θα κλαίει πάνω απ’ τα συντρίμμια του καπιταλισμού..

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook