Ηράκλειο: Την Τρίτη απολογείται ο 40χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη αδελφή της συζύγου του

Μια σοβαρή καταγγελία για υπόθεση βιασμού εξέτασε τις τελευταίες ημέρες η Ασφάλεια Ηρακλείου που αφορά μια υπόθεση η οποία διαδραματίστηκε σε ενδοοικογενειακό περιβάλλον.
Σύμφωνα με αυτήν ένας 40χρονος κατηγορείται πως βίαζε συστηματικά ένα μικρό κοριτσάκι ηλικίας 7 ετών κι ως τα 11 της χρόνια πριν από δυο χρόνια, το οποίο είναι η μικρή αδελφή της συζύγου του κατηγορουμένου.
Η καταγγελία έγινε στα γραφεία της Ασφάλειας Ηρακλείου η οποία την εξέτασε κι αφού διαβίβασε το φάκελο στον εισαγγελέα Ηρακλείου, του ασκήθηκε δίωξη για βιασμό σε βαθμό κακουργήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες το μικρό κορίτσι κατήγγειλε πως βιάστηκε από το σύζυγο της αδελφής του για περισσότερες από 10 φορές τα τέσσερα αυτά χρόνια. Ο φερόμενος ως δράστης κρατείται και θα οδηγηθεί στον ανακριτή Ηρακλείου την ερχόμενη Τρίτη.
Ολες οι Ειδήσεις
- Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Τέλος στη διαμάχη για τη διατροφή – Τι αποφάσισαν από κοινού
- Έλενα Χριστοπούλου: Στην αντεπίθεση με αγωγή στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Το ποσό που φέρεται να της χρωστάει
- Εγκλωβισμένη στο Ισραήλ η Γλυκερία – Προσπαθεί να επιστρέψει μέσω Αιγύπτου (βίντεο)
- «Μεγάλη Εικόνα»: Καλεσμένος ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης – Στις 19 Ιουνίου στο MEGA
- H απάντηση της Κομισιόν σε ερώτηση του Γ. Αυτιά για το νερό του Βόλου
- Βάνα Μπάρμπα: «Με το χέρι στην καρδιά, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν μπορεί να έκανε αυτά που τον κατηγορούν» (βίντεο)
- Tράμπ κατά Μακρόν για την G7: «Δεν έχει ιδέα γιατί αποχώρησα, κάνει πάντα λάθος» – Fake news τα περί επαφών με το Ιράν για εκεχειρία
- «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»: Στούντιο μας, η απλή αλλά γοητευτική Κύθνος – Σήμερα στον ΣΚΑΙ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook