Η εξομολόγηση της Ραφαέλας Πλαστήρα

Την προαναγγελθείσα συνέντευξη της Ραφαέλας Πλαστήρα στη Zougla ανέβασε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Η Σταρ Ελλάς 2019 αποφάσισε να μιλήσει όταν άκουσε την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα για τη σκοτεινή πλευρά των καλλιστείων.

Από την Ολλανδία όπου ζει, η 22χρονη κοπέλα κατήγγειλε πολλά.

Αποκάλυψε τον ρόλο του coach, του ανθρώπου δηλαδή που βοηθούσε τα κορίτσια, Βαγγέλη Σαλευρή που έλεγε στις κοπέλες ότι πρέπει να κοιμηθούν με πολλούς πλουσίους για να πάνε μπροστά.

«Μου έλεγαν αν θέλεις αυτή τη δουλειά θα πρέπει να πας στο κρεβάτι με αυτόν. Μου το έφερναν γύρω γύρω. Όσο πιο πολύ έμενα στην Ελλάδα τόσο πιο πολύ καταλάβαινα. Δεν θα είχα έρθει ποτέ να πάρω μέρος στα καλλιστεία αν τα ήξερα αυτά».

«Μετά την εκλογή μου ως Σταρ Ελλάς, μου ζήτησαν να κοιμηθώ με τον ιδιοκτήτη γνωστής εταιρείας (την κατονομάζει) για να μου δώσουν το sponsoring. Μου το είπε ο κ. Σαλευρής. Έπαθα σοκ και του είπα δεν πάω στο casting. Ήμουν τόσο αγχωμένη γιατί δεν ήξερα αν με τα Ελληνικά μου θα με πάρουν στη διαφήμιση. Και μου είπε ότι υπάρχει μια “άλλη” επιλογή.

Όπως είπε δεν υπέκυψε στις πιέσεις των ανθρώπων των καλλιστείων με αποτέλεσμα να της προσφέρουν μόνο μία δουλειά, ένα διαφημιστικό για πετσέτες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook