Θεσσαλονίκη: Έσβησαν το “ΆΛΚΗ ΖΕΙΣ” κι έγραψαν “ΠΑΟΚΑΡΑ” (VIDEO)
Άγνωστοι – πιθανότατα οπαδοί του “Δικεφάλου” – δε δίστασαν να σβήσουν με μαύρη μπογιά το “Άλκη ζεις”, που είχε γραφτεί με μεγάλα κίτρινα γράμματα σε τοίχο επί της οδού Δελφών τις προηγούμενες ημέρες στη μνήμη του παιδιού και να γράψουν από επάνω “ΠΑΟΚΑΡΑ ΑΜΠ”.
Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες του GRTimes.gr, άγνωστοι έγραψαν “ΠΑΟΚΑΡΑ ΑΜΠ” με σκοπό να καλύψουν το “Άλκη ζεις”, δύο λέξεις που μετά την δολοφονική ενέδρα έχουν γραφτεί σε δεκάδες τοίχους της πόλης με σκοπό κάνεις να μη ξεχάσει τι έγινε.
Ολες οι Ειδήσεις
Ειδήσεις
Top Stories
- Φωτεινή Αραμπατζή για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ζητώ τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής – Οι κατηγορίες είναι παντελώς αστήρικτες και άδικες»
- Οι Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας και της Αναστάσεως στην ΕΡΤ2
- 1% Club: Η Άση και η Ζαρίφη «εισβάλλουν» και τα αλλάζουν όλα! – Δείτε βίντεο
- Survivor: Οι «Αθηναίοι» σε αναβρασμό – Απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ (τρέϊλερ)
- LINGO: Η μάχη των λέξεων ξεκινά! Νέο επεισόδιο με ανατροπές – Απόψε, Κυριακή 5 Απριλίου στις 18:25 στο Star
- Πειραιάς: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 17χρονος που χτυπήθηκε από λεωφορείο – «Πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά μου», είπε ο οδηγός (βίντεο)
- Μητσοτάκης: Αύριο δηλώσεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – «Συναντήθηκαν διαχρονικές παθογένειες και δικές μας αστοχίες»
- Εντοπίστηκε ο αγνοούμενος πιλότος του F-15 που καταρρίφθηκε στο Ιράν – Πως διασώθηκε από τους Αμερικανούς κομάντος – «Θα είναι μια χαρά», είπε ο Τράμπ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook