Στην απολογία του ο 23χρονος παραδέχεται ότι ήταν στο σημείο της δολοφονίας, ενώ περιέγραψε πώς έγινε η επίθεση.

Τον 21χρονο Έλληνα Γ.Κ. κατηγορεί ο 23χρονος Αλβανός, που έχει συλληφθεί από τις πρώτες ώρες μετά τη δολοφονία του Άλκη, για το ότι εκείνος έδωσε το χτύπημα που οδήγησε τον 19χρονο στον θάνατο.

Στην απολογία του ο 23χρονος παραδέχεται ότι ήταν στο σημείο της δολοφονίας, ενώ περιέγραψε πώς έγινε η επίθεση.

Ανάμεσα σε άλλα, ο 23χρονος είπε: «…ύστερα από λίγη ώρα επιστρέψαμε όλοι στα γραφεία του Συνδέσμου στην Παλαιών Πατρών Γερμανού. Εκεί έφτασαν και τα έτερα άτομα, που επέβαιναν στα άλλα δύο αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων και ο Γ.Κ, ο οποίος μπροστά σε όλους μας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Eκανα μαλ@@ία. Ξέχασα εκεί το δρεπάνι!».

Επίσης, ο 23χρονος χαρακτήρισε τον εαυτό και τους συγκατηγορουμένους του «θύματα τoυ φανατισμού» και ανέφερε ότι «μετά τον αγώνα βόλεϊ των ομάδων ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού φτάσανε στο Σύνδεσμο και έτερα μέλη μας ενημέρωσαν ότι, ψάχνουν οπαδούς της ομάδας του Άρη, γιατί είχε προηγηθεί μεταξύ τους οπαδικό επεισόδιο».

«Θύματα του φανατισμού, ξεκινήσαμε από το κέντρο της Θεσσαλονίκης τρία αυτοκίνητα, προς αναζήτηση οπαδών του ΑΡΗ, που όπως γνωρίζαμε στο παρελθόν είχαν τραυματίσει βαριά συνοπαδό μας», τόνισε.

Σύμφωνα με την απολογία του, πίστευε ότι σκοπός τους ήταν «διαπληκτισμός με ύβρεις και χειροδικίες και ουδέποτε σκέφτηκα ότι, από ένα τέτοιο περιστατικό θα προκληθούν τα μοιραία αποτελέσματα, που εν τέλει προέκυψαν».

Παραδέχθηκε, μάλιστα, ότι ο ίδιος οδηγούσε το CITROEN ΙΧ του στο οποίο επέβαιναν άλλοι τρεις κατηγορούμενοι, που τους κατονόμασε στο RENAULT και άλλοι τέσσερις στο δεύτερο POLO, στο οποίο επέβαινε και ο Γ.Κ., ο οποίος είχε το δρεπάνι.

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook