Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα η μητέρα του 7χρονου, ο οποίος δολοφονήθηκε στο σπίτι της οικογένειας στην Κυψέλη το 2017.

Ο Πολωνός σύντροφός της οδηγήθηκε χθες στην εισαγγελία και του απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Η 29χρονη μητέρα, όπως έγινε γνωστό ήταν μπροστά στη δολοφονία του παιδιού από τον 33χρονο σύντροφό της, παίζοντας βιντεοπαιχνίδια, αλλά δεν έκανε τίποτα ώστε να το βοηθήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο σύντροφος της μητέρας κακοποιούσε συστηματικά το παιδί αλλά και την αδερφή του, η οποία δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια. Σε αποκαλύψεις για το κοριτσάκι προχώρησε σήμερα και το “Χαμόγελο του Παιδιού”. Παρ’ όλο που για το δολοφονημένο παιδί δεν έγινε ποτέ κάποια αναφορά ή κλήση στις Γραμμές Βοήθειας και Υποστήριξης του Οργανισμού, ωστόσο, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει ότι πραγματοποίησε μία σειρά ενεργειών, τόσο για τη μητέρα του (Χριστίνα-Κλαούντια) ως ανήλικη, όσο και για την αδελφή του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook