Η… κοκέτα των φυλακών δεν επιτρέπεται πλέον να κάνει μεροκάματα που θα την βοηθούσαν να μειώσει τη ποινή της.

Η εριστική, αμετανόητη και υπεροπτική Έφη, ή αλλιώς… «το βιτριόλι», όπως την αποκαλούν οι συγκρατούμενές της στις φυλακές της Θήβας, συνεχίζει απτόητη να προκαλεί με τη συμπεριφορά της. Τα όσα συνέβησαν και οδήγησαν στη στέρηση του δικαιώματος για τα μεροκάματα, περιγράφει αποκλειστικά στο LIVE NEWS, πρώην συγκρατούμενή της.

«Την Έφη την είχαν βάλει στην καθαριότητα. Σφουγγάριζε δηλαδή. Μιλούσε όμως, πολύ άσχημα σ’ όλες, τις κοιτούσε λες και είναι σκουπίδια. Κάποια απ’ τα κορίτσια δεν το ανέχτηκαν αυτό. Πήγαν στην κοινωνική λειτουργό της φυλακής, έκαναν παράπονα και την κατήγγειλαν. Πλέον, την έβγαλαν από τα μεροκάματα. Αυτό σημαίνει ότι στο τέλος της ποινής, συνυπολογίζεται η κακή συμπεριφορά και ο εισαγγελέας μπορεί να την κρατήσει επιπλέον χρόνο στη φυλακή. Αλλά αυτή, συνεχίζει να τους κοιτά όλους με υπεροψία», δήλωσε η πρώην συγκρατούμενή της.

Την είχαν πιάσει να κλέβει ρούχα

Ήταν η δεύτερη φορά που η 36χρονη έβγαλε εκτός εαυτού στις συγκρατούμενές της. Η πρώτη ήταν το περασμένο καλοκαίρι, όταν την έπιασαν στα «πράσα» να κλέβει ρούχα από το πόστο που την είχαν βάλει αρχικά, για να κάνει μεροκάματα. Την αποκάλυψη είχε κάνει τον περασμένο Οκτώβριο αποκλειστικά στο LIVE NEWS μία πρώην συγκρατούμενή της.

Παρ’ ότι καταδικάστηκε για την δολοφονική επίθεση στην Ιωάννα, παρά την προειδοποίηση και την αλλαγή από τα ρούχα στην καθαριότητα, η Έφη δεν έβαλε μυαλό και κάπως έτσι έχασε τα μεροκάματα. Ούτε αυτό ωστόσο, την πτοεί. Στην καθημερινότητά της, συνεχίζει να είναι πάντοτε στην… «τρίχα», βαμμένη, ντυμένη και περιποιημένη, λες και κάνει διακοπές… στη Θήβα.

Η Έφη, η οποία δεν παραμελεί ούτε τη σιλουέτα της ακολουθώντας ευλαβικά διατροφή. αγοράζοντας προϊόντα από τη καντίνα της φυλακής, μένει να φανεί τώρα, τι επίπτωση θα έχει η συμπεριφορά της, στα έτη που πρόκειται τελικά να εκτίσει, από τα συνολικά 15 χρόνια κάθειρξης που της επέβαλε το δικαστήριο για την δολοφονική επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook