Σε νέα δήλωση προχώρησε η μητέρα των τριών αδελφών από την Πάτρα, που πέθαναν σε λιγότερο από τρία χρόνια και διεξάγεται έρευνα από το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας, για τις συνθήκες του θανάτου τους.

Η μητέρα των τριών αδελφών από την Πάτρα, ξέσπασε για όλα όσα γράφονται και ακούγονται για την υπόθεση και με δήλωσή της, σύμφωνα με το pelop.gr, αναφέρει: «Γιατί είπαν ότι στην περίπτωση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έκαναν λάθη; Αφού τον συνέλαβαν τον Μπάμπη τελικά… Δεν ξέρω τι να πω; Ψάχνουν… ντε και καλά για δολοφόνο, όσοι γράφουν και σχολιάζουν».

Υπενθυμίζεται ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η ΕΛ.ΑΣ. χθες εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τόνισε τα εξής:
«Η ΕΛΑΣ, με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, διερευνά την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, ύστερα από παραγγελία του εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Διευκρινίζεται ότι όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ για την εξέλιξη των ερευνών, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες».

Η 33χρονη μητέρα λύνει ξανά τη σιωπή της και ξεσπάει. Με δηλώσεις της, στην εφημερίδα Πελοπόννησος με αφορμή τα λόγια του δικαστικού λειτουργού στην Πάτρα, που είχε μιλήσει για λάθη της αστυνομίας με διαρροές που κάνουν κακό. Μεταξύ άλλων, ο δικαστικός λειτουργός είχε πει, πως δεν θα πρέπει να βλέπουμε παντού υποθέσεις «Μπάμπη Αναγνωστόπουλου» στην οποία έγιναν σοβαρότατα λάθη.

Αυτή η αναφορά και η παρέμβαση της τοπικής δικαιοσύνης δεν έμεινε ασχολίαστη από τη μητέρα των παιδιών. «Γιατί είπε ότι στην περίπτωση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έκαναν λάθη; Αφού τον συνέλαβαν τον Μπάμπη τελικά… Δεν ξέρω τι να πω; Ψάχνουν ντε και καλά για δολοφόνο, όσοι γράφουν και σχολιάζουν» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως ο δικαστικός λειτουργός, μέσω της εφημερίδας «Πελοπόννησος» είχε στείλει μήνυμα στην αστυνομία προ ημερών: «Σταματήστε τις διαρροές, βγάλτε την υπόθεση, ειδάλλως να στείλετε τη δικογραφία πίσω στην Πάτρα για να την αναθέσει αλλού η Εισαγγελία. Δεν πρέπει να ξεχνάτε τους χειρισμούς, το πόσο απρόσεκτοι ήταν στην υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν. Να είστε λοιπόν πιο προσεκτικοί. Επικεντρωθείτε στο έργο σας, χωρίς διαρροές και υπηρέτηση επικοινωνιακών σκοπιμοτήτων».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook