Αναστάτωση επικρατεί στην Κάρπαθο μετά την αυτοκτονία του πατέρα που δεν άντεξε το μπούλινγκ μετά τη διαρροή ροζ βίντεο με το γιό του.

Ο 59χρονος πατέρας, δέχτηκε άγριο μπούλινγκ από συγχωριανούς του, στο καφενείο που πήγαινε-και όχι μόνο- μετά τη διαρροή ενός ροζ βίντεο, στο οποίο εμφανιζόταν ο γιος του, μαζί με έναν άλλο άντρα, γεγονός που τον οδήγησε στην αυτοκτονία.

Τα σεξιστικά σχόλια που άκουγε τον οδήγησαν στην απελπισία και όπλισαν το χέρι του με την καραμπίνα με την οποία αυτοκτόνησε.

Η τραγική είδηση της αυτοκτονίας ενός μεσήλικα άνδρα έρχεται να συγκλονίσει το πανελλήνιο και να προβληματίσει για τον λόγο που ένας πατέρας και σύζυγος αναγκάστηκε να φτάσει στο απονενοημένο διάβημα. O άνδρας που ζούσε στην Κάρπαθο, δεν άντεξε τα πικρόχολα σχόλια και τον στιγματισμό της τοπικής κοινωνίας ύστερα από την δημοσιοποίηση του ροζ βίντεο με τον γιο του.

Η αστυνομία του νησιού διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 59χρονος αυτοκτόνησε και αναζητείται το άτομο που τράβηξε το επίμαχο βίντεο. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στο νησί ο άνθρωπος που διέρρευσε το βίντεο πιθανότατα είναι γνωστός του γιού του αυτόχειρα, ενώ κάποιοι μιλούν και για άτομο, άγνωστο στο περιβάλλον του αυτόχειρα και της οικογένειας, που για άγνωστους λόγους διέρρευσε το επίμαχο βίντεο.

«Σε αυτή την υπόθεση υπάρχουν πολλοί δολοφόνοι και πολλοί νεκροί. Το παιδί θα ζήσει με την ενοχή ότι έχει οδηγήσει τον πατέρα του στο θάνατο. Πώς μπορούμε να κρίνουμε χωρίς να γνωρίζουμε τις συνέπειες. Τους γονείς τους απασχολεί ο γιος τους να γίνει γιατρός ή δικηγόρος και αγνοούν τα υπόλοιπα. Έρχονται γονείς που μου εκφράζουν τον προβληματισμό τους επειδή είναι ομοφυλόφυλος ο γιος τους, και αντίστοιχα νέοι, που φοβούνται την αντίδραση των γονιών τους όταν τους πουν ότι είναι ομοφυλόφυλοι», υποστήριξε στο Mega η κλινική ψυχολόγος – ψυχοθεραπευτρια, Άννα Κανδαράκη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook