Την πρώτη τους συνέντευξη από το σπίτι τους, στην Πάτρα, δίνουν οι γονείς των τριών παιδιών που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια…

Οι γονείς των τριών αδικοχαμένων παιδιών στην Πάτρα, αποφασίζουν να λύσουν τη σιωπή τους για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες και να μιλήσουν για όλους και για όλα.

Για το πώς πέθαναν τα τρία αδερφάκια πρόωρα και αναπάντεχα, για την πορεία της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη και για τις διαρροές που τους έχουν προκαλέσει όπως λένε οργή. Υπογραμμίζουν ότι δεν έχουν να φοβούνται το παραμικρό.

Με μαύρα ρούχα η 33χρονη μητέρα και ο 30χρονος πατέρας μιλούν στο Star και στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα. Οι γονείς κάθονται μαζί στον ίδιο καναπέ και έχουν απέναντι τον δημοσιογράφο και την τηλεοπτική κάμερα της εκπομπής. Η συνέντευξη κρατάει 60 ολόκληρα λεπτά και μέσα από αυτή, οι γονείς αναλύουν τις σκέψεις τους. O τόνος της φωνής τους είναι χαμηλός και υψώνεται μόνο όταν η συζήτηση φτάνει στις διαρροές και στα δημοσιεύματα που τους έχουν προκαλέσει ενόχληση. Είναι ιδιαίτερα ψύχραιμοι και παίρνουν τα γεγονότα με χρονολογική σειρά.

Το ότι την υπόθεση έχει πάρει το Ανθρωποκτονιών δεν σημαίνει, όπως μου είπαν, ότι υπάρχει περίπτωση ανθρωποκτονίας από δόλο ή από αμέλεια, τόνισε η μητέρα, προσθέτοντας ότι κανείς τους δεν είναι ύποπτος ούτε και έχει κάποιος κληθεί να καταθέσει.

«Έχω ακούσει τα πάντα. Το μόνο που ακούω από τις 29 του μήνα είναι “είσαι φόνισσα, έχεις κάνει το τέλειο έγκλημα”, την ώρα που θρηνώ τα παιδιά μου».

Οι γονείς είπαν ότι δεν έχουν πάρει απάντηση για το θάνατο του πρώτου τους παιδιού και εκτίμησαν ότι πλέον θα τις πάρουν όλες τις απαντήσεις μαζί.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook