Το βρετανικό κανάλι Channel 5, έκανε ντοκιμαντέρ τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον πιλότο σύζυγο της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Στην ιστοσελίδα του Channel 5, παραγωγού του ντοκιμαντέρ το οποίο έχει διάρκεια μιάμισης ώρας, η περιγραφή για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ξεκινάει: «Παρακολουθώντας μια φαινομενικά ειδυλλιακή ζωή και έναν τραγικό φόνο μιας γυναίκας που ζει στην Ελλάδα».

Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ τα λέει όλα: «Η δολοφονία που κορόιδεψε τον κόσμο». Και πράγματι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σύζυγος της Καρολάϊν, έπαιζε θέατρο και παρουσιαζόταν ως ο θλιμμένος και σοκαρισμένος από τη δολοφονία της γυναίκας του.

Αρχικά φάνηκε ότι είχε ξεγελάσει τους πάντες και ότι κανείς δεν θα έφτανε στα ίχνη του. Είχε προσπαθήσει να σκηνοθετήσει το τέλειο έγκλημα. Μέχρι και τον σκύλο του σκότωσε για να φανεί πιο πειστικός. Είχε πει ότι οι δράστες με σκοπό τη ληστεία μπήκαν στο σπίτι στα Γλυκά Νερά και δολοφόνησαν την 20χρονη Καρολάϊν ενώ χτύπησαν και φίμωσαν τον ίδιο. Φεύγοντας σκότωσαν και το σκύλο.

Το ημερολόγιο και τα ηχητικά ντοκουμέντα

Στο επίκεντρο του ντοκιμαντέρ το ημερολόγιο της Καρολάϊν, το οποίο βοήθησε τους αστυνομικούς να καταλάβουν ότι η σχέση του θύματος δεν ήταν τόσο ειδυλλιακή όσο ήθελε να την παρουσιάζει ο άνδρας που της στέρησε τη ζωή.
Στο ντοκιμαντέρ επίσης υπάρχουν ηχητικά ντοκουμέντα όπως αυτά που είχε παρουσιάσει αποκλειστικά το Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Mega, τον Οκτώβριο του 2021, από τις κλήσεις του συζυγοκτόνου στην Άμεση Δράση. Επίσης μιλάει και ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νεων», Βασίλης Λαμπρόπουλος που είχε ασχοληθεί με τη δολοφονία.

Δείτε το ντοκιμαντέρ του βρετανικού καναλιού για τη δολοφονία της Καρολάιν που συγκλόνισε Ελλάδα και Βρετανία , τόπο καταγωγής της Καρολάιν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook