Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν διστάζει να απαντήσει σε ερωτήσεις ακολούθων της στο Instagram.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου που είδε τη ζωή της να αλλάζει σε λίγα λεπτά μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε στην Καλλιθέα, συγκινεί όλο αυτό τον καιρό με τη γενναιότητα της.

Για μια ακόμη φορά η Ιωάννα Παλιοσπύρου που πρόσφατα υπεβλήθη σε μια ακόμη χειρουργική επέμβαση, συγκλονίζει με τις απαντήσεις της στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων στο Instagram.

Η κοπέλα αποκάλυψε σε πλήθος ερωτήσεων, για το εάν βιώνει κρίσεις πανικού, πώς διαχειρίζεται την αλλαγή στη ζωή της, πώς διαχειρίστηκε την επίθεση με βιτριόλι, ακόμη και το πότε θα βγάλει την προστατευτική μάσκα που φορά από το πρόσωπο.

«Αναρρώνω μετά το χειρουργείο… Έχω ένα ανοιχτό τραύμα που με ταλαιπωρεί αρκετά. Κάνω υπομονή. Ελπίζω να μην είναι πολύ “δύσκολο” για εσάς. Αυτή είναι η ζωή μου τώρα», έγραψε για το τελευταίο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη πρόσφατα.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ρωτήθηκε αν αντιμετωπίζει κρίσεις πανικού και απάντησε αρνητικά, εξηγώντας ότι η αυτοπεποίθησή της παραμένει στα ύψη, αφού γι’ αυτό φροντίζουν και οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω της και της δίνουν κουράγιο.

Επίσης, διευκρίνισε πώς διαχειρίζεται την αλλαγή που της προκάλεσε στη ζωή της η επίθεση με οξύ: «Με αισιοδοξία, όμορφα όνειρα, θέτω στόχους και κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ με τα “εργαλεία” που έχω.. Αναζητώ τις λύσεις στα προβλήματα και δεν στέκομαι στο “γιατί;”». Άλλωστε όπως έγραψε σε άλλη ερώτηση, «η επίθεση που δέχθηκα εκτός από όσα μου έχει στερήσει, μου έχει μάθει πράγματα. Είναι ο τρόπος που λειτουργώ έτσι», ενώ έχει βρει τρόπους να κάνει τα πάντα, εκτός από ηλιοθεραπεία.

Δείτε τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις της Ιωάννας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook