Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Ανδραβίδας από το τετραπλό φονικό με θύματα μια ολόκληρη οικογένεια, τη μητέρα, τον πατέρα και δύο μικρά παιδιά τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τον αστυνομικών που όλο το βράδυ παρέμειναν στο σπίτι της οικογένειας στην Ανδραβίδα που βρίσκεται κοντά στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου, συλλέγοντας στοιχεία, το αρχικό σενάριο που ήθελε τον πατέρα να δολοφόνησε την 28χρονη  μητέρα και τα δυο τους παιδιά 3 και 2 ετών και στην συνέχεια να αυτοκτόνησε, φαίνεται να καταρρίπτεται.


Κι αυτό γιατί στην αυλή, όπου βρέθηκαν οι σοροί των μελών της οικογένειας , εντοπίστηκαν μόνο κάλυκες και όχι το 9αρι όπλο.

Τα άψυχα σώματα της οικογένειάς του βρήκε ο μεγαλύτερος γιος περίπου 12 ετών, ο οποίος έλειπε από το σπίτι την ώρα της δολοφονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 12χρονος άρπαξε το πρώτο αδερφάκι που βρήκε και στη συνέχεια έτρεξε στην εκκλησία της Ανδραβίδας για να ζητήσει βοήθεια.


Όπως αναφέρει το pelop.gr, ο πρώην σύζυγος είναι και ο πατέρας του μεγαλύτερου παιδιού που εντόπισε τα μέλη της οικογένειάς του νεκρά όταν επέστρεψε στο σπίτι.

Μάλιστα στον πρώην σύζυγο, ο οποίος μένει στο Λουτράκι στρέφονται οι έρευνες, ενώ οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν δράστης της τετραπλής δολοφονίας να είναι και τρίτο πρόσωπο που είχε διαφορές με την οικογένεια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, τα τέσσερα μέλη της οικογένειας βρήκαν τραγικό θάνατο με διαφορετικό τρόπο αφού τα δυο παιδιά φαίνεται να πέθαναν από ασφυξία ενώ το ζευγάρι φέρεται να κατέληξε από πυροβολισμούς που δέχτηκε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook