Ο 12 χρόνος βρήκε την οικογενειακά του νεκρή και ο παππούς του μιλώντας στην εκπομπή “T-Live” συγκλόνισε με την περιγραφή του.

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από το τετραπλό φονικό που σημειώθηκε στην Ανδραβίδα.

Από την άγρια δολοφονία έπεσε νεκρός ο 32χρονος πατέρας και η 37χρονη μητέρα, αλλά και τα δύο παιδιά τους, δύο ετών και ενός έτους.

Ο μόνος που κατάφερε να γλιτώσει ήταν ο 12χρονος γιος της 37χρονης από τον προηγούμενο γάμο της, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν έξω με τους φίλους του και έπαιζε.

Ο 12 χρόνος βρήκε την οικογενειακά του νεκρή και ο παππούς του μιλώντας στην εκπομπή “T-Live” συγκλόνισε με την περιγραφή του.

«Γύρισε το παιδί που είχε με τον γιο μου, γιατί είχαν χωρίσει, από όπου έπαιζε με κάτι παιδιά και τους βρήκε όλους σκοτωμένους. Δύο παιδιά που είχε κάνει με κάποιον που συζούσε, σκοτωμένη και η μάνα του και σκοτωμένος και ο πατέρας. Μαζεύτηκαν οι γείτονες, κάλεσαν την αστυνομία και από εκεί και πέρα ανέλαβε η αστυνομία. Ευτυχώς που έλειπε γιατί θα τον έπαιρνε κι αυτόν η μπάλα. Ο γιος μου καλέστηκε από την αστυνομία του Πύργου να πάει να πάρει το παιδί του και τα πράγματά του και να ανέβει στην Αθήνα» είπε ο παππούς του 12χρονου.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο παππούς του 12χρονου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook