Γιώργος Kυπαρίσσης: Οι απαγωγείς τον είχαν ξυρίσει λέει ο πατέρας του
Στην οικογένεια του επέστρεψε ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης μετά από 2 και πλέον μήνες ομηρίας.
Ο 40χρονος επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης που είχε απαχθεί στις 29 Δεκεμβρίου στο Ντράφι αφέθηκε σήμερα ελεύθερος αφού η οικογένεια του κατέβαλε 800.000 ευρώ –
Οι απαγωγείς σήμερα το πρωί τον άφησαν ελεύθερο στην Τατοΐου, αφού η οικογένεια του κατέβαλε 800.000 ευρώ.
Ο 40χρονος επιχειρηματίας μετά την απελευθέρωση του πήρε ταξί και πήγε κατευθείαν στη ΓΑΔΑ.
Ο πατέρας του Γιώργου Κυπαρίσση μίλησε στο protothema.gr για την μεγάλη περιπέτεια που πέρασε ο γιος του. «Μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι θα έρθει, κατεβήκαμε κάτω στην είσοδο και μετά από μισή ώρα περίπου εμφανίστηκε, ήρθε με αγκάλιασε το παιδί, μιλήσαμε λίγο, αλλά είχε έρθει με την αστυνομία και έφυγαν πήγαν στη ΓΑΔΑ. Εξωτερικά φαινόταν καλά, τον είχαν ξυρίσει και στο κεφάλι και σε όλο το σώμα», δήλωσε ο ίδιος.
https://www.youtube.com/watch?v=gePAkiTJAAc&t=3s
Αρχικά , οι απαγωγείς είχαν ζητήσει 2 εκατομμύρια ευρώ ως λύτρα προκειμένου να απελευθερώσουν τον επιχειρηματία. Ωστόσο, η οικογένεια του 40χρονου καθυστέρησε τις διαπραγματεύσεις καθώς δεν είχε τα χρήματα με αποτέλεσμα η ομάδα των απαγωγέων να ρίξει το ποσό στο 1,5 εκατομμύριο.
Στη συνέχεια, ο αδελφός του Γιώργου Κυπαρίσση, ο οποίος έκανε τα παζάρια με τους δράστες, κατάφερε να κατεβάσει τα λύτρα στο 1 εκατομμύριο προσπαθώντας να συγκεντρώσει τα μετρητά.
Μέχρι πριν λίγες ημέρες, όμως, οι απαγωγείς είχαν σκληρύνει τη στάση τους και ανεβοκατέβαζαν τις απαιτήσεις τους προσπαθώντας να πάρουν υψηλότερα λύτρα.
Απο το 1 εκατομμύριο έπεσαν στις 700.000 ευρώ αλλά τελικά απαίτησαν ξανά το αρχικό ποσό.
Το χρονικό της απαγωγής
Ο επιχειρηματίας στις 29 Δεκεμβρίου έτρωγε σε ταβέρνα στα Λιόσια όταν περίπου στη 1:00 τα ξημερώματα, κατά την επιστροφή του στο σπίτι του στο Ντράφι, απήχθη.
Την εξαφάνισή του δήλωσε φίλη του η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, μιλούσε μαζί του στο τηλέφωνο την ώρα της απαγωγής και ήταν αυτή που επικοινώνησε με τους συγγενείς του.
Τη στιγμή που του… όρμησαν oι απαγωγείς του, το κινητό του τηλέφωνο με το οποίο έκανε βιντεοκλήση με τη φίλη του, φαίνεται να του έπεσε στη θέση του συνοδηγού.
Οι απαγωγείς του τον έβγαλαν από το αυτοκίνητο με τη βία και τον ρωτούσαν πού βρίσκεται το κινητό του.
Ο διάλογος που ακολούθησε:
Απαγωγείς: Πού είναι το κινητό σου;
Επιχειρηματίας: Μισό λεπτό ρε παιδιά, ήρεμα ρε παιδιά.
Απαγωγείς: Πού είναι ρε το κινητό;
Επιχειρηματίας: Μέσα στο αμάξι είναι παιδιά
Ολες οι Ειδήσεις
- Καιρός: Ισχυρή κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο, με βροχές, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους – Στο επίκεντρο η Αττική και άλλες 5 περιοχές – “Στη Θεσσαλία θα βρέχει για 24 ώρες”
- Η Αντωνία Καλλιμούκου πήρε πτυχίο Νομικής: Ευχαριστώ την Παναγιά και τον γλυκό Χριστό μου που με αξίωσαν
- Μητσοτάκης: Γνωρίζω τις δυσκολίες λόγω ακρίβειας, κανένα μέτρο ελάφρυνσης δεν αρκεί, μέχρι και δύο μισθούς αύξηση το χρόνο από τις φοροελαφρύνσεις
- Πάνος Καμμένος για Σαμαρά : «Αν κάνει κόμμα, θα κάνω κι εγώ, δεν θα επιτρέψω να κοροϊδέψει ξανά τον κόσμο» – Η Καρυστιανού μπορεί να βγει και πρώτη στις εκλογές (βίντεο)
- Μήνυση Κωνσταντοπούλου κατά Γεωργιάδη: Δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνει και με μήνυσε 10 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα – «Προτείνω να κατέβετε υποψήφια της Καρυστιανού» (βίντεο)
- Eπεισόδιο με τη Ναταλί Κάκκαβα και τον Δήμαρχο Σαρωνικού: «Επικαλείστε ότι είστε δημοσιογράφος – Πήγες στρατό;» (βίντεο)
- ΕΡΤ1: #Παρέα με τον Γιώργο Κουβαρά – Μια βόλτα στη νύχτα της δεκαετίας του ’80 – Σάββατο 31.01.2026
- Το ντέρμπι κορυφής και όλα τα ματς της 19ης αγωνιστικής είναι στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook