Η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα, σε μία κατάθεση ψυχής στην Αγγελική Νικολούλη, περιέγραψε λεπτό προς λεπτό πώς έφυγε από τη ζωή και η τελευταία τους κόρη, η Τζωρτζίνα.

Στο χτεσινό επεισόδιο της εκπομπής Φως στο Τούνελ, η Αγγελική Νικολούλη θέλησε να φωτίσει περισσότερο την υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, παρουσιάζοντας νέα αποκαλυπτικά στοιχεία.

Η μητέρα των παιδιών περιέγραψε λεπτό προς λεπτό στη δημοσιογράφο πώς έφυγε από τη ζωή και η τελευταία τους κόρη, η 9χρονη Τζωρτζίνα. Ταυτόχρονα, έδωσε απαντήσεις για όλα όσα την κατηγορούν, μίλησε για το Σύνδρομο Μινχάουζεν, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που δεν συνέχισε να επισκέπτεται ψυχίατρο, όπως έτσι της σύστησαν από το νοσοκομείο.

«Ρούλα, ρώτησες αν υπάρχουν κάμερες στο Καραμανδάνειο, στο μονόκλινο που ήσασταν», ρώτησε η δημοσιογράφος με τη μητέρα να δίνει ξεκάθαρη απάντηση: «Πρώτον δεν ήταν μονόκλινο, να τα ξεκαθαρίζουμε ένα ένα. Εγώ είχα άλλα δύο κρεβάτια δίπλα, αλλά λόγω κορoνοϊού δεν είχαν βάλει άλλα παιδάκια. Ήμουν μόνη και κατέβαινα να πάρω φαγητό. Ρώτησα αν έχει κάμερες επειδή ήταν κι άλλη μαμά εδώ και γύρω γύρω τσιγγάνοι και γύφτοι και φοβόμουν. Της λέω ούτε στο διάδρομο; Να δούμε ποιος μπαίνει… Γιατί είχα laptop και tablet για την Τζωρτζίνα».

Στη συνέχεια, όταν η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην άρνηση της μητέρας να πάει σε ψυχίατρο, η ίδια απάντησε χαρακτηριστικά: «Πραγματικά, μου έρχεται γέλιο με αυτό το πράγμα. Πήγα. Ξέρεις τι με ρώταγε; Αν βλέπω φωτιές και αν βλέπω ανθρώπους με κόκκινα μάτια. Μου έλεγε κάτι περίεργα πράγματα εξωπραγματικά. Μόνο για γέλια ήταν».

Δείτε το βίντεο:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook